onsdag 16. september 2020

Toppe hagesenter

Vi produserer kortreiste blomster og grønnsaksplanter. I drivhusene våre finner du en rekke ulike sorter, av høy kvalitet til en konkurransedyktig pris. Hovedsesongen vår er fra slutten av april og ut august, da bugner drivhusene med over 100.


Kom innom og se vårt flotte utvalg av blomster og planter på Åsane! Produktet ble lagt i handlekurven. Neste vår tar du vekk uønskede skudd som vokser innover i treet, eller som krysser andre grener.


Dessuten kan du gjerne toppe treet for å få ut flere sidegrener. Klipp på samme måte de kommende årene. Det er også viktig å ta vekk syke og svake grener. Kan jeg ta stiklinger direkte fra Pelargoniene mine og stikke i jorda, eller bør de stå litt i vann først.


De er laget av stiklinger fra før der jeg kjøpte dem. Veldig bra planter der forresten :-) Nå begynner de å bli litt høye og strantede synes jeg, men selve plante og bladverk virker bra. Vi har alt til hage og utemiljø. Ta vekk greiner som krysser hverandre, og greiner som vokser innover i treet.


Ellers prøver du å skape en rund og fin krone, og altså mest mulig åpent og luftig. Nå fører vi også vinterprodukter som ovner, strøsalt, strøkasser, snømåker osv. Flotte blomsterbutikker i hele Bergen og omegn. Medlem av Interflora. Bestill fra nettbutikk.


Blomsterbutikk Fyllingsdalen - bårebuketter, kranser, blomster, blomsterhandler, blomsterhilsen, blomsterbinder, blomsterbutikk, adventskrans, blomsterbinderi. Etter fem-seks år som tomatdyrkere har vi gjort oss noen erfaringer om hva som skal til for å lykkes. Vi eksperimenter også stadig med nye metoder og sorter.


Florist in Bergen, Hordaland. Contact Blomster on Messenger. Blomsterbutikk Askøy - bårebuketter, blomster, brudebuketter, blomsterdekoratører, borddekorasjoner, blomsterbutikk, blomsterleverandører, blomsterdekorasjoner.


Gartneri Hordaland - potteplanter, bårebuketter, kranser, blomster, blomsterhilsen, sommerblomster, hageplanter, blomsterbutikk, gaver, hagesentre, buketter. Et unikt, miljøvennling multifunksjonspapir som gir optimalt resultat ved utskrifter i alle kontormaskiner, i både. Toppe Blomster Kilden.


Storsenter deler ut gavekort til de 3første. Bildene er fra sentrale Bergen og Åsane , Fana, Arna og Laksevåg. Margeritt er kanskje den blomsten som følger etter stemorsblomsten ut i hagen. Her er ikke prisutjevningen kommet i gang ennå.


Men ellers varierer prisene fra til kroner hvor de dyreste også er de største. Krifon leverer interiør- og hageprodukter til Skandinaviske hjem. Faktisk er det akkurat nå vi bør finne fram beskjæringsutstyret, smiler gartner Bente B. Gjennom jobben på hagesenter kommer hun stadig i kontakt med folk som trenger beskjæringstips. Det første rådet hennes ligner litt på kokkenes mantra: Skarpe kniver!


Finn faglig inspirasjon, tips til anledninger, åpningstider mm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg