mandag 31. august 2020

Tegne hus selv

Finnes det noen enkle tegneprogram, hvos man selv kan prøve å tegne hus selv ? Jeg har så mange tanker i hodet, men det er så vanskelig å få dem ned på papiret. Her kan man tegne sine egne 3D-modeller, for så vidt av alt mulig, ikke bare hus. Den modellen man kommer frem til vil kunne danne grunnlaget for en videre dialog med en arkitekt eller en entreprenør. På nettet er det også tilgjengelig mange tegneprogrammer, beregnet på at man skal designe sitt eget hus.


Dessverre er det slik at de fleste gode dataprogrammene til formålet er kostbare, og å få en konsulent eller arkitekt til å gjøre jobben er heller ikke noe som er morsomt for deg som lett får vondt i lommeboka. Tegn selv eller la oss tegne for deg. Lag plantegninger og interiørdesign på nett. Du kan tegne selv eller bestille fra vår tegneservice.


Med RoomSketcher får du en interaktiv plantegning som du kan redigere online. Blink Hus har et eget arkitektkontor som tegner akkurat det huset du ønsker deg. Det er derfor vi er her! Vi kan også tegne et helt nytt hus til deg, og hjelpe deg med å tilpasse dine egne forslag. Derfor er agentene våre der for deg gjennom hele arbeidet med skissen.


Tegne hus selv

Selvfølgelig kan du også benytte byggingeniørene våre til byggesøknads- og byggetegninger, og få nytte av byggeprosessen vår for at huset skal kunne bygges i henhold til alle kunstens regler. Du kan selv lage tegninger og søke på tilbygg under kvadrat. Dersom utvidelsen er under kvadratmeter kan du selv lage tegninger, fylle inn skjemaer og søknader og gjennomføre byggingen, opplyser arkitekt og blogger Connie Hendseth. Da får du en god fornemmelse av hva de forskjellige verktøyene kan, før du kaster deg over dine egne byggeprosjekter.


LAST NED HELE ARTIKKELEN og se hvordan det gjøres. Enkle jobber kan man selvfølgelig tegne selv , men kompliserte jobber bør man få en fagmann til så se på. Bygger man et hus til tre millioner, og sparer 50. For eksempel vil de fleste tegne - og datakyndige lett kunne tegne et bad eller en utebod.


Tegne hus selv

Den som er villig til å legge noen timer i programmet, har muligheten til å tegne avanserte 3D-konstruksjoner. Når man velger å tegne og bygge hus selv , fremfor å kjøpe brukt bolig, kan du skape en bolig som er tilpasset dine egne ønsker og behov. Du oppnå akkurat den utførelsen, størrelsen og de løsningene som passer din situasjon, i den prisklassen du selv ønsker. I tillegg får man muligheten til å selv velge tomten som huset skal bygges på. Hus , hage og oppussing: Mornings!


Jeg lurer på hvordan reglene og framgangen er for å tegne huset sitt selv ? Da mener jeg helst utseendemessig, hvor rom blir, og slikt. Ikke hvor den og den drageren skal gå. Og forresten, hvem kan hjelpe til med den tekniske delen?


Tegne hus selv

I og med at Sketchup brukes over hele verden, er det også enkelt å få svar på spørsmål dersom man skulle stå fast. Selv om vi føler at våre hus har gode løsninger i dag, kan det være at din familie har litt andre behov. Systemhusforhandleren kan med utganspunkt i huset du liker best, finne ut hvordan huset kan tilpasses etter familiens behov og ønsker. Systemhus bygger ikke bare kataloghus, men også individuelle boliger.


Urbanhus bygger moderne, funkishus og ferdighus tilpasset dine individuelle behov. Våre arkitekter er med på hele prosessen, fra idé til ferdig bolig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg