mandag 3. august 2020

Venninnegave tips

Finn morsomme, annerledes og innovative gaver på Coolstuff. Høstens it-farge Sesongens farger har alle et hint av beige. Mer enn 2spennende gavekort. Her er gode tips til venninnegaver som alle koster under 3kr.


Venninnegave Det sies at en venninne er en søster man velger, og dette utsagnet er ikke bare noe en eller annen dikter har funnet på.

Se på våre nyeste gadgets. Jeg våknet halv syv og har ikke klart å sove siden, så nå har jeg ligget i sengen med kaffe, halstabletter, smertestillende og feber, og prøvd å glemme at influensaen har sneket seg innpå meg ved å lage sprudlende kollasjer til dere med tips til venninnegaver nå når julen nærmer seg. Vi har de kuleste gavene du kan gi. Målet med Opplevelsesgave. Vi ønsker å være den foretrukne guiden din når du leter etter opplevelsesgaver som gir minneverdige øyeblikk.


Jeg er jo ikke i noe mindre julestemning etter helgen i vinterparadis og her inne jobbes det stadig med jul bak i kulissene.

Og nå tenkte jeg at noe skulle få komme frem også. Alt er fra Rafens denne gang. Noen litt mer kostbare enn andre, men utvalget er stort! Gi bort en opplevelse for livet! Vertinnegaven finner du hos oss!


Bestill enkelt online Personlig gravering. Ting du kan kjøpe til mamma, kan du ofte kjøpe til søster eller venninne også, så jeg tenkte like gjerne å lage et eneste gigainnlegg med mine julegavetips. Dersom du tror at en opplevelsesgave kan være tingen, vil vi anbefale deg å ta en titt på Truestory og YouWish. De tilbyr massevis av morsomme opplevelsesgaver, og vi kan nesten garantere at du vil finne en opplevelse som passer perfekt til akkurat din venninne! Sjekk de ut her: Truestory – YouWish.


Det blir rabatter, tips til styling, lekre goodiebags og konkurranse. Tove Eggen (31) er utdannet makeupartist og hårstylist ved Art Complexion Make Up Skole, samt motejournalist ved London College of Fashion. En god venninne er en man kan henvende seg til, uansett hva det måtte gjelde – om man trenger en skulder å gråte på, noen å diskutere problemer me dele gleder med eller om man bare ønsker å slappe helt av uten å måtte være alene.

Et godt tips til venninnegave er at uansett hvilken opplevelse du velger å gi, burde den ha potensiale til å åpne opp for at dere kommer enda tettere enn før. Se alle gavetips her. Vi tenker i opplevelser, drømmer om opplevelser og lever dem ut.


Vil du gjerne gi venninnen din en julegave hun aldri glemmer? Mange synes det er vanskelig å finne på gode kreative julegaver til gode venninner. Her får du tips til hva du kan gi venninen din til jul. Nyttig tips : Kjøp et engangskamera og fang de beste øyeblikkene fra opplevelsen. Neste gaveanledning kan du printe ut bildene og lime dem i et lite album.


Utrolig koselig og uforventet! Tips til venninnegaver 0-300kr. Drop-In Badstue i Oslofjorden. Ta med venninnen din på badstue på en flåte midt i Indre Oslofjord. Usikker på hva du skal finne på til venninnene dine i år?


Jeg har nemlig plukket ut noen tips til venninnegaver til jul for dere. Planlegg en dagstur i friluft, smør matpakke og ta med kaffe på termos og sjokolade. Skriv på kortet hva den heldige mottageren skal ha på og med seg, pluss tid og sted hvor hun blir hentet - av deg. Foto: CupAndCakesBlogg.


Eventuelt kan du gi bort et abonnement på et blad eller en bokklubb.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg