fredag 21. august 2020

Strai kjøkken asker

Strai kjøkken asker

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. I år har vi designet og produsert kvalitetskjøkken i Kristiansand. Og siden litt av sjela vår ligger igjen i hvert eneste.


DRØMMER DU OM NYTT KJØKKEN ? Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Drømmer du om nytt kjøkken ? Se alle våre kjøkkenmodeller her! Det skulle bli starten på. Vi ser frem imot å se dere i butikken på nyåret. Kom og se kjøkkenutvalget vårt.


Få gratis og uforpliktende tilbud. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Bleikerveien Asker Sammenlign Overvåk Finn lignende. Send firmaprofil til e-post. Oversikt Regnskap Nøkkeltall Roller og Eiere.


Strai kjøkken asker

Be om et tilbu finn vurderingene, åpningstidene, bilder og videoer fra STRAI KJØKKEN - Møblering og tilbehør for kjøkken og bad (forhandler) i Asker. Kjøkkeninnredning - Produksjon. Søk etter andre foretak i kategorien Møblering og tilbehør for kjøkken og bad (forhandler) i Asker på Infobel.


Foretaket har registrerte. Norske kjøkken til norske hjem I mange hjem er kjøkkenet et samlingspunkt. For ikke bare er det stedet vi lager mat. Lurer du på noe så skriv gjerne på veggen. Vi har blikket rettet mot fremtiden og satser på moderne, klassiske og innovative kvalitetskjøkken.


Kjoekkeninnredninger, inklusive. Her får du nemlig bruk for hele spekteret! Vi søker en engasjert og handlekraftig HR-leder som vil være med å videreutvikle Strai som en attraktiv arbeidsp.


Våre erfarne… Les mere. Her finner du informasjon om ledelse og styret i Strai kjøkken Asker AS. Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere.


Strai kjøkken asker

Bare for noen få år tilbake var de aller fleste kjøkken som ble solgt i Norge hvite. Hos Strai kjøkken har de tre ulike prisgrupper som heter Premium, Komfort og Basis. Deres rimeligste modell, Glatt hvit, tilhører Komfort gruppen, som skal være litt enklere og rimeligere.


Utførelsen er klassisk og moderne, og kjøkkenet er levert ferdig sammensatt og har moderne, dempede skuffer med fulluttrekk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg