onsdag 26. august 2020

Utestue med peis

Det du egentlig ønsker deg. Kjøp peis av fagfolk! Peiser, ovner og ildsted. På utkikk etter peis til din bolig? Besøk vår nettbutikk! Populære merkevarer til sterkt redusert priser.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Slik bygger du utestue med tak I denne enkle, men hyggelige uteplassen er det både kjøkken, peis og vedovn. En gjengrodd del av tomten ble familiens utestue Terrassen med overbygg lar dagslyset strømme inn, og skjermer samtidig for vinden. Mitt navn er Tone Abuslan og velkommen skal du være til Hyttekroken. Går du med bygge- eller oppussingsplaner, eller er du bare på jakt etter inspirasjon?


Da har du komme til rett plass. Terrenget skal fylles inntil på to sider. Jeg har tegnet inn peis som kan benyttes på kjølige sommerkvelder, våren og høsten.

Bak peisen er deler av veggen kledd med stein. Samme type stein er foreslått på murveggen i bakkant, på peisen og pipen. Hvorfor skal du kjøpe komplett hagestue og vinterhage hos oss i Uteplassen.


Vel, svaret er enkelt! Vi har faktisk levert hagestuer til norske forbrukere i år. Ulendt terreng setter ingen stopper for en koselig utestue.


På en fjellknaus i Sandnes har det arkitekttegnede huset fått en funksjonell og koselig uteplass med kjøkken, peis og spisebord. Lilla stoler er et herlig fargekick til den sobre fargepaletten. Disse uteplassene er helt fantastiske! Etter flere runder på tegnebordet endte de opp med en kvadratmeter stor hagestue med peis og skyvedører. Hagestuen “Bua” ble bygget i en rustikk stil, med grove materialer og tydelig særpreg.


Med åpne dører kan den også benyttes som grill. Ulempen er at det er uhensiktsmessig å varme opp ved hjelp av peis når man ikke er i rommet. Ordinær peis krever brannmur og godkjent pipe. Et alternativ er å benytte gasspeis. Vi i villa har tidligere besøkt en familie i Tønsberg som har gjort nettopp det.


Det kan du lese mer om i artikkelen Terrassen - vår nye utestue. Går du for slike mer åpne løsninger, kan dun gjerne innrede utestua med belysning beregnet på utendørsbruk og kanskje en stråleovn eller en peis til kjøligere kvelder.

Vinterhage og hagestue, Grønt Fokus er Norges største og ledende leverandør av drivhus, veksthus, hagestue og vinterhage. Hagestuen skulle også fungere som skille mellom hagen og parkeringsplassen som ligger noen trappetrinn opp. Den skulle ha tett tak, peis og en liten mur i bakkant for å holde jorden ute.


Gulvet skulle kles med et godt terrassegulv og det skulle være mulig å gå tørrskodd fra den ene terrassen og bort til hagestuen. Her kan du utforske vårt utvalg av hagestuer. Med våre modulprodukter kan du bygge din egen hagestue i henhold til dine ønsker og spesifikasjoner!


Det tidløse designet kombinerer rene linjer og overflater med industrielle aksenter hvor bolter og muttere er synlige. Håndtakene er ikke bare fine detaljer, men er også veldig praktiske for drift, siden de ikke blir for varme. Men ingen hagestue er komplett uten peiskos.


Og når denne varianten enkelte steder ligger nesten fem meter over bakken i det bratte terrenget, var det klart for familien at en ordinær pipe og peis ville bli en temmelig dyr affære. I et kunstatelier så de en biopeis signert designeren Kjell Thomsen. Vi fører et stort utvalg av vinterhager, hagestuer, verandaer i rustfritt materiale med polykarbonat tak og aluminiumsramme. Utestue del Utestue.


Her kommer siste del av temaet utestue. Kos dere med bildene og få masse tips og inspirasjon. Vi stareter med ett bilde fra Emmelin Jørgensen over her. Så kommer bilder fra Inger Lien. Trine Halsaunet har også delt bilder fra sin utestue.


Jeg tror dette er en pris som er i overkant av hva det kommer om man kjøper delene hver for seg på rimeligste måte, men dog. En utepeis er et pent og hyggelig innslag i enhver hage, utestue , tilpasset lysthus eller veranda. En peis danner et samlingspunkt hvor en kan sitte rundt og nyte vårkvelder og sommertimer så lenge en selv ønsker.


Perfekt for sommerkvelden på hytta!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg