torsdag 6. august 2020

Vintage møbler til salgs

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Møbler til lave priser. Billige møbler med kvalitet hos Chilli.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har ett stort utvalg retro møbler og interiør til salgs.


Vi driver med kjøp og salg av blant annet retro møbler. Ta kontakt om du har noe å selge eller om du lurer på pris på noe av bildene. Retro møbler selges, i god stand. Må hentes på Inderøy (Trøndelag) Kan kontaktes på melding her på Finn, eller på SMS.


Antikt skrivebord kr 5Mørkt trefarget teakbord til salgs for 5kr Gamle trestoler med skinn selges til 1kr stk. Er til sammen stoler.

Få informasjon om nye produkter og kampanjer. Get all the latest information on Events sales and offers. Abonner på nyhetsbrev. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av.


Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting! Fleste MøBler Til Salgs som er godt for din elskede fra spisestue med kjøkken er god. Muligens er mange får trodde som dette MøBler Til Salgs kjøkken er egentlig ikke nødvendig bygget istedenfor a MøBler Til Salgs eller kanskje for en familie rom.


Men faktum, spisestue med kjøkken er betydelig del av bygg. Vi har alt fra antikke bondemøbler, retro møbler og interiør, til nye lysekroner samt mange andre godbiter. På utkikk etter møbler som ingen andre har?


Fraktprisen regnes ut ifra møbelets vekt. Kamajer på soafer på nett. Vi anbefaler å legge ved vedlikeholdsproduktene som nevnt i produktbeskrivelsen ved kjøp.


Bruk fantasien, noen ganger er det kun ett malingsstrøk som skal til ! Susanne Benjaminsen er eier av bloggen Teglesteinsliv og har tidligere blitt nominert til årets intriørblogger og boligen hennes til Norges vakreste hjem. Interessen for gjenbruk og vintage har hun hatt så lenge hun kan huske. Norges ledende totalleverandør innen møbler til cafe, hotel og restaurant.


Vi leverer parasoller, lounge møbler og cafestoler til hele Norge.

Det er ikke bare de fysiske butikkene våre som har et godt utvalg av vintage -klær eller brukte varer til salgs , du kan også finne det i Fretex sin egen nettbutikk. De unike varene finner du hos Fretex. Når du handler second hand kan du få noe nytt som allerede er testet på mennesker!


Det var nettauksjonsgiganten, Barnebys, som organiserer salg fra tusenvis av auksjonshus, som først så trenden med at vintage Ikea- møbler er svært ettertraktet. Vi opplever en stor etterspørsel etter vintage Ikea- møbler , og i langt større grad enn før, sier Barnebys grunnlegger Pontus Silfverstolpe til The Daily Mail. Alt av Skandinavisk design i spesielt fra denne perioden er av interesse når det gjelder både kjøp og salg.


Våre butikklokaler er fullt opp med retro møbler og kun en liten del av dette har vi utstilt på nettsiden vår. Hos auksjonshuset Lauritz.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg