fredag 7. august 2020

Trim for eldre sang

Norges største og rimeligste møteplass for seniorer over år. This feature is not available right now. Please try again later. Trim for eldre med ny vri.


Jeg skulle gjerne visst hvilken sang de brukte, trenger det til ei forestilling på skolen.

Et skreddersydd sang og aktivitetsprogram. Sang , Quiz og trim er et sang - og aktivitetsprogram for eldre , som kan brukes i private hjem og på ulike institusjoner. Det er utarbeidet på en måte som skal gjøre det enkelt og attraktivt å bruke, og er laget for å gi deltakerne mest mulig mestringsfølelse og glede. Musikk: er det noen som har den eller vet hvor jeg kan få tak i den? The Red Jumpsuit Apparatus – False Pretense!


Jeg har blitt gammal nok til å huske programmet trim for eldre på nrk. Nå har vi en liten samlingsstund for å synge , bevege oss og trimme. Jeg husker kvinnene og mennene som sto på rekke og rad ved siden av pinnestolene sine og gjorde forsiktige knebøy mens instruktøren trallet og sang og telte til tre.

Det var ikke veldig komplisert. Av de ansatte trodde over halvparten at beboerne var interessert i håndarbei baking, høytlesning, dikt eller lesegruppe, sang , bingo og trim. Høytlesning, diktlesning, sang , bingo og trim ble vurdert signifikant høyere av de ansatte enn av beboerne.


Finn laveste nettpris her. Selv fagmiljøer var skeptiske til at eldre kunne bli sterkere. Eldre blir bare svakere og det er et faktum at tap av muskelmasse ligger på ca årlig for en 60-åring. Er du år mister du muskelmasse i året. De ønsker i mindre grad aktiviteter der de kun blir underholdt av andre.


Eldre på sykehjem ønsker aktiviteter der de selv er aktive. Sang og musikk har både kognitive, følelsesmessige og sosiale effekter for demente og deres omsorgspersoner. Erteposar kan brukast til å kaste på blink. Vi kan kaste oppi ei bøtte eller prøve å treffe inni ei bøtte. Lag gjerne fleire hol i ei plate som vi.


Kroppen har omtrent like god effekt av trening og fysisk aktivitet gjennom hele livet. Anbefalingene er de samme for eldre som for voksne ellers. Forskning viser at aktive eldre i gjennomsnitt får tre år med bedre livskvalitet enn eldre med en inaktiv livsstil.

Man bør være i moderat fysisk aktivitet i minst 1minutter hver uke. Dette er et sang - og aktivitetsprogram for eldre , som kan brukes i private hjem og på ulike institusjoner. Det ble gjerne sendt tidlig om morgenen, og dette var før SKY Channel og Pat Sharp og Inspector Gadget. Dette var i en tid da programmets tittel sa noe direkte om hva programmet handlet om ( trim. for eldre.). Konseptet var enkelt.


Morten Ramm Rave for eldre. Skip navigation Sign in. Bridge, film og trim og dans, og mange gode smaker. Vi fryder oss med ord på kurs, i grupper, får nye tanker til å tenke på, får åpnet opp for ”input” og impulser.


De eldre er en mangfoldig gruppe, akkurat som de unge er det. I den gruppen vi regner som eldre , er det mennesker med forskjellig alder, kjønn, sosial bakgrunn, kultur, helse og ikke minst forskjellige interesser. Det er derfor viktig å skape et variert aktivitetstilbu slik at hver enkelt kan finne noe som passer for seg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg