torsdag 22. april 2021

Vitrineskap hvit

Vitrineskap hvit

Oppbevaring til lave priser. Eller det du trenger hver dag. Finn et skap som passer deg og dine behov her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.


Glasshylleplatene er flyttbare slik at du kan tilpasse løsningen etter behov. Du kan enkelt justere høyden slik at den passer det du skal oppbevare fordi hylleplatene kan flyttes. Justerbare ben, står stødig også på ujevne gulv. Suppler gjerne med belysning for f eks vitrineskap.


Skjenker og vitrineskap er romslige og ideelle til oppbevaring. Med skjenker og vitrineskap kan du sette bort noen av tingene du bare bruker av og til. En skjenk vil gi deg mulighet til å lagre ting ute av syne mens et vitrineskap med glassdører brukes til å vise frem ditt fineste servise og glass. Hvitt vitrineskap Et hvitt vitrineskap er flott, enkelt og tidløst.


Vitrineskap hvit

Det er nesten ingen grenser for, hva du kan oppbevare i hvite vitrineskap , fordi den hvite fargen passer til nesten allt. Det er en god idé å kordinere tingene dine, slik at du ikke overfyller skaper med forskjellgie ting, farger, slik at det ser rotete ut. Dette skapet har god. Kjøp vitrineskap laget i tre istedenfor av metall, eller gå for en mer tradisjonell tremodell dersom du liker den gamle stilen.


Vitrineskap Porto - Hvit - 94x42x186cm. Hvis du vil plassere skapet i et mindre rom eller mindre hjørner og lommer, kan det være lurt å velge et mindre skap eller en modell med flere ulike typer oppbevaringsrom. Flere av våre vitrineskap har glasshyller som du enkelt kan flytte opp eller ned for å tilpasse løsningen etter behov. Har du lys i vitrineskapet vil glasshyllene gjøre at lyset fordeles i hele skapet.


Et vitrineskap med skyvedører gjør at du får plass til flere møbler, fordi de ikke tar opp ekstra plass når de åpnes. Vi har lekre hjørnevitriner i et antikt look i svart og hvit patinert tre. Gi stuen din et elegant uttrykk med en praktisk og fin skjenk.


Med skuffer og praktiske glassdører i vitrineskapet kan du vise frem eller gjemme bort gjenstander som du ønsker. Hos Fagmøbler finner du klassiske og elegante vitrineskap til mer moderne varianter. Et klassisk og stilrent vitrineskap som passer godt inn i de aller fleste miljøer.


En moderne og tidsriktig vitrineskap i MDF med matt hvit finish og betongfarget dører. Skapet har dører,og innvendig er det hyller som gir god oppbevaringplass. Max vekt på glass hylle: 5kg. I samme serie finnes du også tv-benk og skjenk. Lys må kjøpes i tillegg.


Vedlikehold: Tørkes av med fuktig klut. Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox. Se lagerbeholdning i butikk Pr. Legg i kurv Legg i kurv Produktinformasjon. Venedig vitrineskap til oppheng hvit.


Vitrineskap hvit

Kvalitetsmøbler til faste lave priser, sikker og lett netthandel med service i topp. Levering på døren i hele Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg