fredag 30. april 2021

Zazu søvntrener

Zazu søvntrener

Finn laveste nettpris her. ZAZU Sam er en søvntrener , nattlampe og klokke. SAM er en søvntrener og nattlampe og hjelper barnet ditt med å forstå når det er på tide å stå opp – men også hvor lang tid det er igjen (om man har våknet for tidlig). Varekode: ZA-BOBBY-01. Bobby er en søt søvntrener og klokke som viser barnet når det er greit å stå opp.


Zazu søvntrener

Pris- og produktinformasjon. Pam hjelper deg og barnet ditt til å sove godt hele natten lang. Når det er på tide å sove, kan du bruke Pam til å spille en godnattsang gjennom Bluetooth, mens.


Når det er morgen fungerer den som en søvntrener som hjelper barnet ditt ved at den endre farge som gir signal om at det er tid for å stå opp (eller om man må vente litt). Nattlampen kan lyse i både rosa, hvit, blå, rød og flerfarget, og den kan lyse hele natten eller slukkes automatisk etter minutt. Din e-postadresse vil ikke bli publisert. SAM søvntrener , nattlampe og klokke.


Små barn har ikke samme begrep om tid som voksne har. Deres dag begynner når de åpner øynene sine. PAM er en kombinert nattlampe og søvntrener med trådløs høyttaler. Lampen hjelper barnet å ha oversikt over når det er tid for å stå opp og når man skal.


Han lukker øynene og displayet lyser i en fin mørkeblå farge, noe som betyr at det er på tide å sove. Søvntreneren Sam forteller barnet når det er på tide og stå opp. Dette nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og.


Sauen Sam sovner når du legger barnet og stiller klokken. Kos med kidsa - gode verktøy for småbarnshverdagen. Momo Sovetrener Rosa får du hos Babybanden. Fri frakt i hele Norge! Sam er en natt lys og søvn trener som vil hjelpe barnet ditt til å vite når det er på tide å stå opp.


Bobby lukker øynene når det er tid for å sove. Digital fargeskyggingsskjerm som hjelper barnet til å utvikle gode søvnrutiner: - blå skjerm. Jeg tror det heter søvntrener #128578;.


Zazu søvntrener

Sjekk priser på nattlampe zazu søvntrener. Sammenlign priser i mer enn 2butikker! Flere med barn som er tidlig oppe? Sauen åpner øynene på tidspunkte du velger. Zazu SAM Sovetrener Rosa.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg