mandag 19. april 2021

Vurdering av antikke møbler

Vurdering av antikke møbler

Stort utvalg av fint interiør. Møbler , dekor, trendy småbord og speil. Kjente merkevarer til gode priser. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Antikviteter og eldre møbler. Selv om noen kan bli omkr.


Helt sikkert flotte møbler i god kvalitet som er verd å ikke bli kastet - men antakeligvis ikke mer. Denne typen restaurering er vanligvis ment å være ikke-invasiv og la mye av møbel intakt når det er mulig. Vi skulle gjerne ha visst litt om hvor mye disse er verdt da vi vurderer å selge dem. Det er snakk om skap, et spisebord og stoler. De ser ut til å høre sammen mtp utskjæringer.


Vurdering av antikke møbler

Legger ut bilde av skapene i første omgang, så håper jeg noen har noe kjenskap til. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. Godt bevarte førsteutgaver av noen norske forfattere, betydelige reisebeskrivelser, som fra Nansen, Amundsen, Astrup og Ingsta og så er det veldig stor interesse i Norge for lokalhistorie og slektshistorie.


Men vær oppmerksom om du får mulighet til å kjøpe slike gamle smykker. Klassikere og moderne - køb og sælg hos Lauritz. Vi har alt fra antikke bondemøbler, retro møbler og interiør, til nye lysekroner samt mange andre godbiter. Vi har Norges største utvalg av Retro møbler utstilt i ett og samme ste i butikklokalet vårt! Retro møbler : Vi fokuserer for tiden på all Retro møbler og interiør fra 60-tallet, blant annet teak, palisander og eik.


Vurdering av antikke møbler

Den type vurdering som du trenger er avhengig av hvorfor du vil ha en verdivurdering i de fleste tilfeller. Internett har gjort det rimelig lett å vurdere antikke møbler selv. Gjeldende salgspris er det som gir antikke møbler sin verdi, så for å vurdere antikke møbler du bare trenger å undersøke hva lignende artikkel i samme tilstand er for tiden selger for. Dette kan vanligvis finnes via en kombinasjon av oppslagsverk og Internett. Voksen er utmerket til sluttbehandling og vedlikehold av møbler.


Voksen fås i fargeløs og i flere ulike fargenyanser tilpasset treverk. Velg fargen som er mest lik møbelet du skal bruke den på. Det er ofte en fordel, hvis man kender historien og årstallet bag det antikke møbel ellers mister det sin betydning. Vi har sagt at vi driver med miljøvern på øverste plan. Vi gjør det mulig å sende møbler fremover i generasjoner.


Det overgår mye av den kvaliteten vi ser på ting som lages i dag, så det er vel verdt å ta vare på dem, sier Hanne. Gamle møbler er ofte av god kvalitet. Hun råder deg til å vurdere kvaliteten når du kjøper nye. Finn antikke møbler nå. Stolene er inspirert av empire-stilen, enkel i sin utforming med litt dekor, se foto.


Vi har nå treff innen antikke møbler -kategori. Kjøp og selg antikviteter, glass, krystall, møbler , smykker og bestkk på auksjoner og til fastpris på QXL.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg