mandag 12. april 2021

Venninnegave 40 år

Treff andre voksne på møteplassen for oss over år. Finn venninnegave år. Mer enn 2spennende gavekort. Gi bort en opplevelse for livet! Vi tenker i opplevelser, drømmer om opplevelser og lever dem ut.


En god venninne er en man kan henvende seg til, uansett hva det måtte gjelde – om man trenger en skulder å gråte på, noen å diskutere problemer me dele gleder med eller om man bare ønsker å slappe helt av uten å måtte være alene. Noe de kan se på som bringer frem minnene dere har delt gjennom årene. En gave som opphøyer og roser bursdagsbarnet på fødselsdagen sin, som gjør stas på den som fyller år og viser at du setter pris på den tiden dere har delt sammen.


Gaver til -åringen. På jakt etter den beste -års gaven? Livet er kort, gi bort gaver som huskes!


I kategorien ” års gave” finner du våre utvalgte gavetips på perfekte -års gaver til mann og dame. Hva med en tur i Ferrari som gave til åringen? Vi håper at dette kan hjelpe deg på vei til å finne den perfekte års gave. Er du ute i siste liten, og har lite lyst til å stresse rundt i butikker på utkikk etter den perfekte gave? Da finner du kanskje noe smart her – smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.


Her får du tips til nettopp sånne greier, perfekt som -årsgave. Når man fyller trer man inn i mellomalderen noe som ikke alltid er like gøy, men med en spennende -årsgave kan du lyse opp dagen til bursdagsbarnet. Er du på jakt etter en kul -årsgave har du kommet til rett sted. Vi har noe for alle aldre og personligheter. Jeg har ei venninne som fyller år nå.


Hun er singel og alenemor. Du er raus og godhjertet, ærlig, hjelpsom og viljesterk. Du har en besluttsomhet som savnet sidestykke, det er aldri langt fra ord til handling. Jubel og stas og stor ståhei, for dagens helt spesielle jubilant.


Når du ser at alle dine venner bli eldre, må du kanskje innrømme at det er lenge siden du også ble år. Til deg fordi du er både tøff og grei. Trenger du et godt sitat? Jula fyller år Vi fyller år – og vi har aldri kjent oss sprekere! Søk Fortere, Bedre og Smartere her!


Jeg trenger noen gode -års-vitser. Kaller du det der en vits? Hvis du ikke har noen vitser å komme me kan du jo bare glemme å slenge inn slike innlegg, eller hva?


Ja, jeg hyller alle kvinner over , av veldig mange ulike årsaker. Dessverre gjelder ikke det samme for menn. For hver vakre, smarte og sexy kvinne over , finner du en skallet, småfet mann, som driter seg ut med en år gammel servitrise. Til alle kvinner: beklager på disse mennenes vegne.


Det opptar bare plass. Da jeg fylte lagde jeg limericker om både meg selv og mine venner. Her er noen som jeg lagde om meg selv.


Men fest må det bli med selveste Chianti, selv om de siste må dra hjem i trillebår. Denne våren skjer det noe spesielt, som selvfølgelig må behandles konfidensielt. Våre beregninger viser at en person må ha tjent i gjennomsnitt 282. Folketrygden skal bli innvilget allerede fra år.


Dette tilsvarer en livsinntekt på 11. Amerika, Europa og Asia hadde svart på spørsmål om levekår. Men har du vellykkede svangerskap bak deg, er sjansen større for at det også går bra etter 40. Har du derimot forsøkt å bli gravid i ti år , er det liten sjanse for et vellykket svangerskap etter fylte 40.


En gang i tiden bestemte en kvinne seg for at skulle forbli år til evig tid. Dessverre lot ikke førerkortet henne slippe unna med den planen… -Ukjent. Folk er på mange måter lik vin. Noen av dem blir til eddik, men kun de beste blir bedre med årene.


Og DU tilhører sistnevnte gruppe. Se også: Sitater om tid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg