torsdag 19. november 2020

Vr briller

Vi kan multimedia - finn det du trenger hos Clas Ohlson. Bestill enkelt på nett. Virtuell virkelighet på mobilen.


Avhengig av hvilken VR -brille du har, må du enten feste en smarttelefon til brillene eller koble dem opp til PlayStation eller PC-en din, samt laste ned nødvendige apper og spill. Ta gamingen til nye høyder med VR briller ! Brillene, også kalt VR headset, er nok mest kjent innen gaming - der man kan ta del i spillet på en helt ny måte.

VR er blant de mest spennende og nyskapende måtene. La deg fascinere av den virtuelle verden når du spiller, ser på film eller lever deg inn i nye miljøer. Med et VR -headset får du 1 innlevelse i det som vises på mobilens skjerm når du befinner deg i spillmiljøer, på reiser, er med på heftige eventyr og mye, mye mer.


VR -brillene Oculus Rift S byr på oppgradert oppløsning, fem integrerte bevegelsessporende kameraer og har ingen forstyrrende sensorkabler. Kjøp på nett med fri frakt over 499kr og 2-arbeidsdagers leveringsti eller reserver og hent i butikk samme dag. Vi hjelper deg å velge blant varer.


VR-briller til mobil. Se beste pris fra over 5butikker. Finn tilbud på 1produkter fra HTC, Oculus, Sony og mye mer.

Headsetet er stereoskopisk (du har i praksis en skjerm for hvert øye), og gir dermed tredimensjonalitet og dybdesyn. VR -headset kan ta deg inn i en virtuell virkelighet og gi deg helt nye opplevelser. Her har VR -brillene fått en samlet score basert på norske og utenlandske forbrukertester.


Se tester av Oculus, Samsung, Lenovo, HTC og Sony mfl. Er du klar for den spennende utviklingen innen VR ? Allerede et nyttig arbeidsverktøy – fett til underholdning. Skruknott for å stille inn fokus og linser. Har åpning for mobilens kamera. Last ned spill- og underholdningsapper, eller se for eksempel -klipp på nye måter.


Mobilen holdes på plass i en lomme i brillene og fungerer som en bildeskjerm. I Norge er vi mer opptatt av å tilrettelegge for at dyra skal ha mest mulig naturlige omgivelser. Ny teknologi kan høres spennende ut, men det er kanskje ikke riktig å bruke det for å kompensere for andre behov – noe det høres ut som det gjør her.


Plassere mobiltelefonen inni VR -brillene, last ned noen VR -apper og la deg henføre av magiske 3D-opplevelser. Bli med på svimlende helikopterturer, vandre blant dinosaurer eller utforske rommet. Smarts VR Spectator er et slikt produkt. Passer de fleste mobiltelefoner. Brillene er laget i svart hardplast, men delen du har mot hodet er dekket av skumgummi så brillene skal være behagelige å ha på seg.


AR krever bare smarttelefonen du allerede har. Rimeligste form for VR er mobil VR.

Her kreves bare en pappboks med to linser man setter telefonen inn i og holder foran øynene. Da brukes telefonens sensorer til å flytte bildet med hodebevegelsene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg