mandag 23. november 2020

Terrassebeis 2017

Terrassebeis 2017

Vi har merkevarene til lave priser. Kjøp terrassebeis hos Obs Bygg. Frisk opp uterommet og gjør terrassen klar for ny sesong. Se fargekartet for TREBITT terrassebeis. Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen.


Terrassebeis 2017

Vi kjøpte impregnerte treheller og terrassebeis fra ulike produsenter. Dette er et vanskelig utgangspunkt, fordi terrasseheller neppe er et prima produkt. Dermed har produktene i testen fått dårlige forhold. Her er de åtte terrassebordene du bør vite om. Vi starter med trendene.


Men, det er uansett det beste for terrassen, sier Sve. Terrassebeis - Fordelen er at terrassebeis beskytter treverket bedre mot regn og sol. Når treverket er tørt påføres kun ett tynt strøk.


Terrassebeis 2017

Behandle 1-bord i hele lengderetningen om gangen. Produktet skal trenge inn i treverket og ikke danne film. For å få et jevnt og pent resultat anbefales å sluttstryke inn i foregående felt. Vi anbefaler at du venter én til to måneder, avhengig av været.


Bruk Butinox Terrasselysner for å rense treverket for utslag av kobbersalter (grønne krystaller) og lysne overflaten. Ved påføring av terrassebeis , er det viktig å følge anbefalingen fra produsenten. Vask godt før påføring, eventuelt bruk terrassebeis -fjerner for å fjerne gammel behandling. Vedlikehold gjennom året.


Uansett om du velger beis, olje eller vedlikeholdsfritt, så må det vedlikeholdes i form av vask, og nytt lag med beis eller olje. Ulempen er at den kan oppleves som noe vanskeligere å få til et jevnt resultat me på grunn av inntrengingevnen i forhold til white spirit-baserte produkter. Les tester og omtaler før du kjøper.


Se den enorme forandringen da vi beiset det impregnerte treverket med tjærebrun terrassebeis ! Deilig pledd fra Høie Stryn til svale sommerkvelder. Garden Easy serien fra Röshults er også møbler som er like fine inne som ute. Denne chaiselongen fra Cane-line kan du slå sammen til en deilig stor dobbeltseng. Terrassen ble rengjort for noen dager siden med Gjøco kraftvask. Forrige års terrassebeis laget av Gjøco, var et sørgelig skue måneder senere.


I boken har jeg videre tilføyd: 8. Baron terrassebeis viser seg å være enda dårligere enn Gjøco sitt produkt. Trodde ikke slikt var mulig! Få uteplassen slik du vil, på enkleste måte! Dette gir et vakkert spill i fargene, men vil slites raskere der det er manglende inntrengning i treverket. Unngå påføring i fuktig vær og ved lave temperaturer.


Beisen må være tørr før den utsettes for fukt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg