torsdag 12. november 2020

Ullfrotte

Kjøp ullfrotte hos Outnorth. Prisløfte, rask levering og kostnadsfritt bytte. Gode priser og rask levering. Klær som tar hensyn til miljøet. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Get Wool For Clothing. Ullgenser med polokrage og glidelås. Our blend of fine Merino wool, synthetics, and air creates a supergarment that balances durability with raw.


Genser med lav polokrage og kort glidelås for ventilasjon. The result: a garment providing superior insulation and effective moisture management. Woolpower produserer produkter i den beste merinoull, som f.

Følg oss på sosiale medier. Feltet i livet strammer ikke og det er naturligvis god plass til bleiestumpen. Vi producerar hållbara kläder med ansvar för människorna, djuren och naturen. Babybukse i ullfrotté med bredt felt i livet.


Sorter etter Pris Tekst Varenr. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Søk etter ullfrotte på Kelkoo.


Stort utvalg og rask levering! Sammenlign tilbud på ullfrotte fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Kombinasjonen av løkkestrikk og ull gir et jevnt og isolerende luftlag i ullundertøyet. Jakka har tommelfingeråpning og fireveis stretch. Jakken sitter tett på kroppen slik at man oppnår ekstra god isolasjonseffekt.


Ullfrotte trøye er et kvalitetsprodukt fra Eskimo i svært god kvalitet, med høy hals og glidelås.

Behagelig og varm - merinoull! Trøyene er meget populære innen jakt og friluftsliv, eller til jobb og fritid. Devold produserer ull til baby, barn, junior, dame og herre.


Vår kvalitetsreise kaller vi `Sheep to Shop`. Den gir deg fullt innsyn i. Brynje trøye med lang arm og rund hals. Netting i 1 polypropylene. Få kontaktpunkter mot huden.


Polo i ullfrotté med glidelås i hals som passer ypperlig folk som jobber mye ute. Ny modell med skulder-innlegg for bedre komfort. Vesten sitter tett på kroppen slik at man oppnår ekstra god isolasjonseffekt.


Utne er myk og har flatlocksømmer som hindrer ubehag og irritasjon mot huden. Perfekt når du skal på jakt eller lignende. Disse ullklærne har vi utviklet i samarbeid med det Norske Forsvaret og er deilig, slitesterk ullfrotté.


Sportssokk i ullfrotte Varm og behagelig sokk til allsidig bruk. Ull holder godt på varmen og har meget god fukttransport. Polyamid sørger for god passform. Innvendig er sokken helfrottert, det gjør den bløt og behagelig på foten.


På jakt etter Ull metervarer? Utne ullfrotte vest er vårt varmeste ullundertøy med tykk ullkvalitet og innside i frotte. Ull inneholder masse luft, og luft isolerer.


Skal du for eksempel ake, gå på skøyter. Hvis du skal utføre en aktivitet med lav intensitet, vil vi anbefale ull.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg