onsdag 1. juli 2020

Strietapet kjøpe

Sjekk ut Strietapet Kjøpe. Hvordan gå fra vegg med struktur, som for eksempel strie, til en helt slett flate? Her er fire veier du kan gå. Ba soverom, stuer og kjøkken måtte pusses opp: - Det var mye strietapet som måtte sparkles og males.


Anja Marheim skulle egentlig ikke kjøpe en leilighet med oppussingsbehov. Det var helt til hun kom på visning i leiligheten på Grünerløkka. Slett deretter forsiktig når produktet har overflate-tørket noe.


I dag angrer mange bittert på at de lot striemoten herje med husets vegger. Kjøp artikkelen for kroner. Hvis du ikke er abonnent, kan du alltid kjøpe artiklene våre enkeltvis til full pris. Du kan få kjøpt tapetoppbløtere som bløter opp tapetet og løser opp tapetklisteret. Om fukt ikke hjelper, kan du ved en dampmaskin få fjernet tapetet.


Disse kan du få leid hos fargehandlere og byggevarehus som selger tapet. Maskinen fungerer slik at du legger dampeflaten mot veggen i noen sekunder, og deretter kan du enkelt fjerne tapetet. Det er ikke noe problem å male strie, men det går en del maling, legg godt på så slipper du unna med færre strøk. Allid lurt å prøve en vegg først.


Jeg malte over ganske gammel strietapet for noen år siden - under var det gammal tekstiltapet, og jeg skal love at det gikk med noen liter! Måten vi gjorde det på var å kjøpe en svært billig latexmaling i omternt samme farge som den vi hadde bestemt oss for. The document has moved here. Fra før av var det mye strietapet som måtte sparkles og males, mens slitte vinduslister i hovedstue og kjøkken ble fjernet for et renere uttrykk i stil med kjøkkenet, sier Marheim. Alle vegger ble malt kritthvite, og istedenfor å legge ny parkett, valgte Marheim å slipe den gamle underlagsparketten.


Fine tapeter skaper nytt liv i et rom. Vi har kjøpt oss et hus og driver nå å pusser opp. Det er strietapet (sånn med tråder i) og når jeg drar den av henger det mye løst papir igjen. Og er usikker på hvordan jeg skal få dette bort.


Kjedelig, når vi vet at alle vegger er kledt med dette, og skal ned! Enkelte plasser er det mur bak. Har leid dampmaskin, men man får ikke ned mye om gangen før man må bytte vann, og det.


Ca meter strie tapet , kjøper i Maxbo år siden hele rull 50M,Kun brukt ca meter. Veggen er en teglstensvegg som er dekket med strietapet. Så fort du må legge press på rullen så dupper du den i mer maling. Etter strøk sliper du lett for å ta fiberreisningen på strien.


Hvis det er en grov tekstilstrie med små knuter så må du regne med en forbruk på 2-kvm på en liter maling så du kan nok trygt kjøpe litere. Har en stue som også har strietapet på to av veggene. Nå har jeg erfaring med å legge gipsplater og så tror jeg at jeg helsparkler dette soverommet. Så bruker jeg den metoden som funket best i stua neste år.


Hos BAUHAUS får du alt under et tak - vi tilbyr bransjens største utvalg til både proff- og privat kunder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg