mandag 13. juli 2020

Trehånd interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Og velkommen hit til oss! Vi gleder oss til å ta deg med inn i vår verden.


Trehånd interiør

Trend Collection er en norsk interiør - og belysningsimportør med passion for fine ting. I Europa og Østen henter vi varer som vi bringer hjem i forbrukernes stuer via våre flotte forhandlere over hele landet. Skajems Planteskole As: Risvn. Intag Har du oppdaget hvor fint det blir med mørke vegger?


Det blir enda finere hvis du også holder resten av interiøret i mørke farger. INSPIRASJON TIL INTERIØR : Slapp av, du trenger ikke innrede med pappesker. Bildet viser en av inspirasjonsområdene under årets første interiør - og livsstilsmesse på Norges Varemesse, Nordic Living.


Trendhuset er en gave, interiør hobby butikk som har det meste til enhver smak og alder. Alt fra garn, hobby og party artikler. Det mener Flügger, som har utviklet fargen Soft Fall som sin Årets Farge for det kommende året.


Det var jammenmeg på tide og det burde være en selvfølge å bo som man vil og liker. Egentlig tror jeg det er det de fleste gjør. Bare de som er genuint interessert i stil og interiør og har mye penger følger trendene etterhvert som de skifter.


Trehånd interiør

Og så har det noe med alder å gjøre også, tror jeg. Jo eldre jo tryggere på sin egen smak. Du blir fortere lei av de fargene du er mye eksponert for i media. Vi ønsker at du skal ha en hyggelig handleopplevelse, og at du skal være. Våre varer distribueres gjennom en rekke forhandlere.


Den er nedtonet og har et patinaslør over seg. Den kan kan virke både kjølig og varm avhengig av lyset i rommet. Mørke farger har kommet for fullt.


Trehånd interiør

Ikke begrens de mørke fargene til vegger, men mal gjerne taket i en farge også. Hvis du ønsker, så kan du la ditt interiør bli mørkt og mystisk. For flere nyanser av samme farge i samme rom er veldig in.


Men lyse nyanser av naturfargene er også innafor og de matcher godt med naturlige materialer. I over år har vi skapt kreative løsninger for interiør og håndverk. Bestill interiørkonsultasjon og søm i dag, eller besøk vår butikk for inspirasjon. Verket Interiør er en norsk interiørbutikk og nettbutikk. Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel med rikt utvalg av varer for rask levering.


Trehånd interiør

Besøk vår nettbutikk idag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg