onsdag 15. juli 2020

Støpe bord i betong

Trenger du hjelp til støping? Legg inn anbud gratis hos oss! Under ser du fremgangsmåten for å støpe din egen benkeplate i betong.


Materialer: En stabil plate i bunnen er viktig og formen må ha god understøtte, som et solid bord eller aller helst bukker.

Pass på at alt er i vater. Det benyttes både som et dekorativt element og som byggemateriale i boliger og hytter. Vedovner produseres også i betong.


Men du behøver ikke å gå til innkjøp av ferdige elementer om du ønsker å bruke betong hjemme. Betongstøping er enkelt og billig. Luftbobler svekker styrken på betongen.


LES OGSÅ: ting du ikke visste om å støpe betong.

Du kan fjerne luftbobler ved å vibrere betongen. Vi har tidligere fått følge ham når han har bygd både villa og småhus som det nå er på tide å komplettere med støpte fjellmøbler. Høyden på lekten bestemmer hvor tykk platen blir. Vår plate herdet for fort og vi hadde klart å kjøpe to forskjellige typer betong. Nå må betongen tørke.


Derfor har jeg støpt et bord av betong. Bordplaten er laget med et plastrør i midten, slik at det ble et hull i den ferdige. Dersom du skal støpe potter,. Har tidligere laget en del bord og.


Her må man legge på plast og evntuellt vanne slik at den ikke tørker for fort. Når du selv støper betong har du dessuten mulighet til å sette farge på betongen ved å tilsette fargepulver. Det kan du lese mer om i denne artikkelen: Farget betong – slik støper du med betong i farger.


Bland betongen etter instruksjonen fra leverandøren. Støpeform til betong. Deretter fyller du hele formen med betong.

Når du skal støpe betong , er det ofte nødvendig med en støpeform. Vær nøye med å beskytte øyne, nese og munn. Kan anbefale å støpe inn skruer til bordbena. Smør det formen som du skal støpe i, slik at betongen slipper lettere taket. Du kan støpe betong i alle slags former, så her er det bare fantasien som kan stoppe deg for.


Skal støpe en bordplate i betong , mål 90×1cm. Pga størrelsen ønsker jeg å støpe 3-3. Silikonformer kjøpt på nett som kan brukes til. Noen som vet hvordan denne vil fungere? Tenker å legge inn armeringsnett i tillegg.


Står den er beregnet på puss? Gjorde litt høyde forskjell på de. Lagde et hull i midten med et stearinlys for å få den rette omkretsen til lyset. Banket de lett i benken slik at jeg var sikker på at alt kom godt nedi kartongen. OG så var det bare å vente….


Fylte ca halve av kartongene med en grøtaktig konsistens på betongen. Visste du dette om at støpe betong ? Dekket toppen med plast. Det er hardt for en bormaskin å jobbe i minutter med betong eller mørtel.


Du risikerer at maskinen brenner opp. Sett den i laveste gir, og ikke rør opp større mengder enn maskinen kan klare. Alternativt kan du leie eller kjøpe et røreverk.


Tenkte bord og benker for å ha ute, kanskje belegge dem med fliser. Og rygg og bein på benkene, hvordan fikser man sånt i betong , her er det jo også vekt å ta hensyn til. Har en plan her om å støpe bordplate med hull til trebein, men bein også i betong hadde gjort seg. Har jo sett masse av dette i thailan så jeg lurte på om det.


Ved å justere størrelsen på formen, kan du støpe en benkeplate som passer ditt kjøkken. Det å støpe benkeplaten er et ekte håndverk som du også kan gjøre hjemme. Alt du trenger av utemøbler til restaurant og hotell. Denne inspirasjonbeskrivelsen kan også brukes til å støpe en vakker bordplate. Se vårt store utvalg her!


Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Kjøp bord hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg!


Stilig benkeplate i betong Hva inspirerer deg?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg