torsdag 16. juli 2020

Zinkspray biltema

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Zinkspray selges jo som et ferdig produkt som ikke trenger annen behandling, men overflaten er det jeg er skeptisk til. Biltema sin til bruk på f. Det er god heft i zinkspray og overflaten er ikke så verst holdbar. Den er knall som grunning.


Noen som har tips til hvor kan man få kjøpt zinkspray på boks av god kvalitet.

Zinkspray er elektrisk ledende, hvilket betyder, at behandlede overflader kan svejses. Produktet er modstandsdygtigt ved de stærkeste korrosionsspændinger, og har en høj varmebestandighed på op til 6grader Celsius. Måla hellre med 2-komponents epoxy-primer, ger ett mycket bättre rostskydd än zinkprimer. Zinkfärgen reagerar med fukten, och om jag inte minns fel så släpper.


Sandblåsing er jo det desidert beste, pass bare på å gjør det nøye sånn at du ikke lurer deg selv. Blåseren fra biltema f. Ellers finnes det mange produkter for å stoppe rust som ikke blir sandblåst bort. Zinkbaserad rostskyddsprimer för alla sorters plåt.

Till bilen, husvagnen och andra plåtkonstruktioner. Innehåller över zink och är värmebeständig upp. Förmodar man sedan måste täta med t ex ett lager epoxy.


De har også aluminium grunder derude. Der står bare bagpå at det er til stål men jern og stål går vel ud på et? Hva nå enn som skal lakkeres etterpå.


Også hvis jeg skal sparkle oppå. Fikset en bil i 9 helt fra bunnen. Der gikk det med 2-bokser med zinkspray. Fikk snakket med den nye eieren år senere. Bilen var fremdeles urørt.


Sprutade på de ytor som inte är anläggningsytor el bromsytor. Hvis du skal lakke eksosmanifold anbefaler jeg zinkspray , som også kalles sveisegrunning. Har selv brukt zinkspray av forskjellige slag, og biltema sin har nå stått uten dekke på en tidligere galvanisert flate som fikk skade. The document has moved here. Anbefaler mye heller epoxy enn zink, holder seg etter mine erfaringer langt bedre.


Skal ikke gå innpå merkedebatten, men spar deg arbeid og penger å hopp over biltema og wurth, kjøp fra ødegaard eller lakkleverandører der du bor, koster fort 4kroner for ei boks men er en helt annen verden å jobbe med.

Så jeg fant meg en krom spray på biltema i stedet- og har spraya nå i. Spraylakk på boks fra jernvaren er ikke SÅ dyrt, og det er mye større sjans. Blommenholm motorverksted om å lakkere motor med Bengalack, etter grunning med zinkspray fra BT. Og ikke skriv slike useriøse innlegg som biltema lakken er drit dårlig.


Hvor handler man best zinkspray ? Kunne gjerne tenkt meg noe som hadde litt klarlakk i for å ikke gi så godt feste til skit. Jeg har skjønt at flere her har avskrevet alt av lakk og maling fra BT pga. Jag hade en vagn från jula som liknar den där nedre du länkade till (den större vagnen), den vagnen tyckte jag var rätt ok. Ni som har dem, om man skall förebyggande rostskydda med zinkspray , vart skall man göra det?


Total pris hamna på rundt 1kroner. Du kan kjøpe zinkspray. Men vet ikke om jeg ville gjort det, hadde vel bare vasket dem.


Finns i alla färghandlar av rang och är en upperlig grundbas innan du lägger på en slipgrund. Allra bäst är att få en epoxibaserad zinkgrund. Køb BRANFORD ZINKSPRAY 4ML online på harald-nyborg.


Altid stort udvalg i øvrig bilpleje og pleje og vedligeholdelse hos Harald Nyborg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg