onsdag 1. juli 2020

Speilskap med lys og stikk

Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Kjøp speilskap med lys og stikk hos Trademax. Smarte og elegante løsninger til badet. Velkommen til Bademiljø!


Vi har både runde-, kvadratisk- og rektangulære lysspeil, speil og speilskap. Oppbevaringsplass, speilflater og god belysing er med på å skape det gode rommet. Våre speilskap kommer med glasshyller og to-sidige speildører, og leveres i bredder fra 30cm - 180cm. Speilskap med LEDlys.


Har du servantmøbel i Eik struktur eller Feelgoo anbefaler vi samme utførelse på speilskapet for en helhetlig opplevelse. Det er utrolig hva et speil på badet kan gjøre for romfølelsen. Et speilskap kan brukes til oppbevaring, og større speil gjør at baderommet ditt virker større og lysere. Flere av våre speilskap kommer med integrert LED-belysning, som bruker cirka mindre energi og varer ganger lenger enn glødepærer.


Utvalget av speil er stort, både med og uten belysning rundt, på sidene, innfelt, bak eller med belysningsarmatur. På mange speil med belysning, er det også mulig å justere lyset. Hva med å kombinere et lysspeil med oppbevaringsmuligheter? Med ett av våre speilskap med integrert belysning eller speil med hylle kan du lett rydde bort tingene du har på badet, som vil hjelpe deg med å holde badet fint og ryddig.


Nydelig og moderne speilskap ! LED- belysning: - Innebygget i front. Under som lyser ned på servanten. Stikkontakt innvendig i speilskap.


Speilskap med lys og stikk

Sensorbryter på høyre side som slår av og på lys i dører og under med en enkel håndbevegelse. Hos oss er de fleste speil beregnet til en møbelserie, men det er ikke noe i veien for å benytte dette som enkeltprodukter der det måtte passe. I de fleste modeller kan speilskap leveres med stikkontakt.


Et speil gir masse romfølelse til baderommet ditt, og et speilskap gir deg oppbevaring i tillegg. De fleste er med belysning, men noen er også uten, hvis man ønsker separat belysning. Velg fra mange produsenter nedenfor. Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS.


Speilskap med lys og stikk

Førstehjelpsutstyr for hjemmet, jobben, bilen og hytta. Se utvalget fra våre Foss kolleksjoner her! Klassisk baderomsmøbel i høy kvalitet med hvit fylling, og speilskap med belysning og stikk.


Servantskapene i Marthe-serien selges også separat i nettbutikken slik at du selv kan kombinere dem med et rimeligere, vanlig baderomsspeil eller speil med belysning. Kjempeflott bestselgere i form av speilskap med alle mulige funksjoner. Som lyskilde brukes i de aller fleste tilfeller led-teknologi. Led bruker nesten ikke strøm, og har utrolig lang levetid. Det er praktisk med et speilskap , og selvfølgelig plassbesparende.


Speilskap med lys og stikk

Du får to ting i ett. Riktig speil setter stilen på badet og gir både lys , dybde og romfølelse til badet ditt. Legg til praktisk og stilig LED-belysning for ekstra stemning.


Våre speil og speilskap matcher breddene på samtlige av våre servantskap, og finnes i både rund og firkantet utførelse og med mange spennende og praktiske tilvalg bak speildørene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg