onsdag 29. juli 2020

Støvsugerlist

Vi har bestemt oss for et IKEA-kjøkken på huset vi snart skal begynne å bygge. På ønskelisten min er også en støvsugerlist langs gulvet på kjøkkeninnredningen. Er det noen som vet om dette er mulig å få til med et IKEA-kjøkken?


Se våre gode Nå er vi i desember, og det er tid for juletilbu julekalender og spennende premier. I årets julekalender er hovedpremien en Titan matavfallskvern. Bytte ut fotlisten med en støvsugerlist , som suger til seg matrester og bøss som har falt ned på gulvet. Kjøpe hvitevarer som er på nett og kan styres med mobilen.


Installere et helt smarthus. Finn din nærmeste Elfag-elektriker. Fullførte ikke installasjon av støvsugerlist på kjøkken. Dette måtte tas selv. Kabler til hang var ikke festet skikkelig.


Bortsett fra ønske om en støvsugerlist langs gulvet har kjøkkenet blir akkurat slik familien ønsket. Med en romslig kjøkken-stue løsning benytter nå familien av tiden i dette store rommet hvor familien koser seg med taco-middager og fine dining. Du kan skrive innlegget nå og fullføre registreringen senere. Har man mulighet så burde man også ha en støvsugerlist langs gulvet aå når det smuler og søles så kan det bare sopes inn i denne listen og det er sjeldent. Husbonden og jeg driver å tegner vårt drømmekjøkken.


Nå trenger vi tips og råd. Vi har aldri laget kjøkken selv, så vi ønsker så mye innspill som. Vi skal bygge ut, kan jeg få dine beste hustips?


Hjem og utstyr Hus, hage, utstyr, design mm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg