onsdag 20. januar 2021

Vindusknekter

På disse sidene kan du drømme deg bort og hente inspirasjon. Skap ditt eget eventyr med utgangspunkt i vårt. I vår nettbutikk kan du kjøpe rekkverk i sveitserstil, dekorklosser til listverk, vindusknekter til omramminger, søyleknekter, stolpehatter, skistativ, hundehus.


Vi leverer knekter i standard størrelse 5″ og 2. Gaveideer hos Toppen er mangt,graverer bilder og logoer på det meste,Listverk der du bestemmer profilen.

Dekor til hytte og hus. Pynteklosser, dekorklosser eller vindusknekter. De har mange forskjellige navn. Vi sager klossen en for en. Materialet som vi bruker er ubehandlet gran.


Klossene kan, om ønskelig, produseres etter kundens ønsker. Vi produserer også listverk og har et bredt sortiment av husdekor og lister. Bredt utvalg dekorklosser til både inne og ute.

Frei Treprofil driver en kontinuerlig produktutvikling og leverer i dag et bredt spekter av profil-produkter. Det er vår målsetting å være godt markedstilpasset. Bestill rimelige og trygge vinduer enkelt på nett. Sjekk våre priser lett online, eller få hjelp fra våre eksperter.


Utvendig dekor til hus i sveitserstil og andre stilarter i norsk byggetradisjon. Vårt sortiment består av deler til vindusomramminger, spir, sperreføtter med mer. Dermed er dette også den hyttestilen, som mange velger. Jønland AS er landets ledende leverandør av fasadeprodukter til hus og hyttemarkedet. Vi har spesialisert oss på alle typer prefabrikkerte produkter innen dekor og.


Profilskjærte sveitserdetaljer. Tidsriktige sveitserhus med sveitserdetaljer, produsert i laminert furu og gran. Spir, konger, vindusknekter , stolpehatter. Toppen Trearbeid lager dekor til inn og utvendig på hus og hytte, lager etter deres ønske.


Obs BYGG er til for forbrukerne. Derfor har vi lange åpningstider, lave priser og et godt utvalg gjør det selv-varer. Lettest tilgjengelig var vindusknekter fra Husøy Design.

Lurer på om det passer med så brede knekter på et lite hus med relativt små vinduer. Er det noen som har noe greie på dette? Vindusknekter for utsmykning innramming av vinduer.


Laget etter gammel mal. Sjølingstad underkloss 506A 200x95xmm vindusknekt. Store vindusflater med tverrsprosser uten vindusknekter og vannbord. Noen hytter er utstyrt med vindu med spesiell utforming som gir hyttemodellen sitt særpreg. Velger du Panorana-stil har du også her de samme tilvalgsmulighetene for farge på karm og omramming.


Toppvinkelen på knektene er 2andre vinkler kan lages. Bredden på underklossene kan lages etter behov. Skal ha samme bredde som sidekledningen til vinduet.


HASÅS - UTVENDIG KLEDNING Tradisjonsrik bedrift med over års erfaring!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg