torsdag 14. januar 2021

Trim for eldre nrk 1970

Norges største og rimeligste møteplass for seniorer over år. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Trim for eldre med ny vri. This feature is not available right now.


Please try again later.

Er du litt stiv og støl i kroppen? Ta deg ett minutt for å løse opp og tralle med! I dag er det verdens aktivitetsdag. Her er noen tips til hvordan.


Our new desktop experience was built to be your music destination. Her kunne alle, ikke kun eldre , nyte godt av mosjon for alle via NRK. Det begynte på midten av 60-tallet med Mosjon for Eldre på TV, et program som ble veldig populært.


Lista inkluderer underholdningsprogrammer, serier, dokumentarer, nyheter samt.

Treningen varer i en time, bare avbrutt av en par pauser for å drikke vann. Video, podcast og nyheter på nett. Se TV-programmer direkte eller i opptak. Hør nettradio når du vil.


Det ser ut som et program som tar litt også og alt man bruker er seg selv og en spisestuestol. Alt egenprodusert er arkivert av Nrk , men alt er ikke digitalisert enda. Du kan ved å komme med ønsker påvirke i hvilken rekkefølge de digitaliserer. Mye eldre stoff vil helt sikkert kreve endel jobb ved digitalisering, og som alltid kan det være ting som har blitt borte av tekniske årsaker eller pga menneskelige feil.


Også eldre mennesker må holde seg fysisk aktive for å holde helsen og styrken ved like. En viss nedgang i muskelstyrke, balanse og utholdenhet er helt vanlig ettersom man blir eldre. Mindre enn halvparten av eldre over år driver det de selv kaller mosjon, og andelen som driver fysisk aktivitet synker raskt blant de over år. Valborg er byttet ut med Solbjørg, og alle trimøvelsene utføres til moderne musikk. Kanskje noe å ta fram igjen, for kanadisk forskning viser nå at det er ikke så mye trening som skal til for at immunforsvaret bedres, muskelstyrken øker og kolesterolnivået går ned hos pensjonister.


Programmene er lagt ut på NRKs nettsider og inkluderer alle programmer som NRK sitter med rettighetene på. Nå kan publikum fråtse i gamle episoder av Fjernsynskjøkkenet eller på TV-serier som Vestavin Benoni og Rosa, Helmer og Sigurdson eller Blindpassasjer. Skal få de eldre opp av godstolen.


Enkelt treningsprogram for eldre Dersom du ikke er vant til å trene, men ønsker et eksempel på et treningsprogram som er lett å følge, har vi følgende anbefalinger.

Gjør det du kan for å øke hverdagsaktivitetene. Dette er et utvalg øvelser, og ikke alle trenger å være med i på hver øvelse. For å registrere deg, klikk HER!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg