onsdag 13. januar 2021

Veggmontert spisebord

Ta innredningen i spisestuen din til neste nivå med unike spisebord fra Bolia. Se hele sortimentet, hvor du finner unike designmøbler i flere fasonger og størrelser. Mange forskjellige designs. Stort utvalg av moderne kvalitetsprodukter. Finn ditt nærmeste varehus.


Veggmontert spisebord

Du får det bedre når du har det fint hjemme. Kom til måltidene, bli sittende for historiene. Heng bordet på veggen! Med veggmontert bord som du kan folde ned når det ikke er i bruk, får du utnyttet plassen maksimalt.


Se alle våre vegghengte bord på ikea. Du sparer plass når bordet ikke brukes, siden det kan legges ned. Bordplata er belagt i melamin, det gir ei slitesterk overflate som er lett å holde ren. Plass til personer.


Vi er bygget opp for å kunne betjene våre kunder best mulig. Dette betyr rask respons ved bestilling, tett oppfølging og korte leveringstider. Der hvor det før var intet, befinner plutselig et velegnet spisebord eller arbeidsbord seg.


Og når de ikke er i bruk, er det fri passasje. Trævarefabrikernes vareudsalg har klaffebordene som utfører disse miraklene. Vi har veggmontert klaffebord som sitter fast i veggen og vi har sammenleggbare bord som kan stues vekk. Clas gir års garanti. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd.


Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av. Et vegghengt bord som tar liten plass når det ikke er i bruk. Hyller ved veggen til praktisk oppbevaring.


En Indivi sofa i luksuriøs konjakkfarget hud uttrykker seg på egen hånd. En innovativ seng har god plass til oppbevaring. Adelaide stolen er perfekt i enhver situasjon. Et geometrisk grått kuskinn teppet tillegger visuell interesse og raffinement, mens Rubi er et sofabord som kan omgjøres til et spisebord , og kan til og med brettes ut.


Veggmontert spisebord

Hos oss finner du et stort utvalg spisebord i ulike design og former. Velg mellom rektangulære, kvadratiske, ovale og runde spisebord som passer både til kjøkket og spisestuen. Kjøkkenbordene kommer i flere farger som hvitt, svart, eik og brunt, derfor vil du garantert finne bordet som passer stilen din. Har du lite kjøkken og mangler spiseplass? Table ID fra HTH er en fleksibel bordplate til deg med begrenset plass på kjøkkenet.


Fagmøbler har et stort utvalg av spisebord av god kvalitet. Vi har runde spisebord , uttrekkbare spisebord og spisebord med ileggsplater. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Veggmontert spisebord

Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Hos oss får du høy kvalitet til en god pris. Leveres direkte til døren – Velkommen! Veggmontert klaffebord. Fyll inn din e-postadresse så sier vi ifra til deg når produktet kan bestilles igjen.


Designet av Michael H. Stilen min kjennetegnes ved at fokus ligger i detaljene og den kanten som skiller designen min fra mengden. Takk for din reservasjon! Du vil bli varslet på SMS og e-post når bestillingen er klar til henting hos.


Smarte møbler til stuen. Det er lettere å innrede med flere små sofabord fremfor et stort og ruvende. Da kan du velge selv hvor stor plass det skal ta. Entreen er det første du ser når du kommer hjem og det er her du ønsker gjestene velkommen.


Julehuset Skeidar Se mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg