mandag 25. januar 2021

Tykt interiørgarn

Meget god garnkvalitet til gode prier. Vårt eget merke er Trysilgarn, men vi tilbyr også Gjestal garn. Til sammen har vi et stort garnutvalg. Viser alle resultater. Lekker beige som passer til mange farger.


Tykt interiørgarn til strikk og hekling som puffer, kurver, matter og lignende. Nytt, tykt interiørgarn i hyllene hos oss! Products tagged “ tykt garn til hekling og strikking” tykt garn til hekling og strikking. Rundpinne nr til tykt interiørgarn , f. Pinnen er i bambus, leverandør Phildar.


Strikkeglede til folket! Gjestal er stolte av å være en av Norges viktigste varemerker innen garn, design og trikotasje. Vår egenart er basert på seriøsitet. I hvert fall om vi skal tro interiørbloggerne Ane Nærø.


Home Sweet Home - et blødt, tykt spundet interiørgarn , som er let og håndterbart at arbejde med. Holder form og farve ved vask. Et fortræffenligt alternativ til båndgarner. Til dig der foretrækker luksus - også indenfor creationer til hjemmet. Laget i tykt interiørgarn fra Trysil.


Din garnbutikk på nett. Stort utvalg, rask levering og god service. Men visste du også at strikking. Velkommen til DROPS Design! Her finner du mer enn 120.


Hm vet ikke helt hvor tykke de er, men jeg har to lange tykke pinner som minstemann har laget til meg på sløyden på skolen. Og så har han malt de i mange forskjellige farger. De er kjempefine og jeg ble strålende glad og ikke minst overrasket da jeg fikk de til en bursdag for noen år siden. Garnmagasinet er nettbutikken for deg som er hekta på håndarbei garn og oppskrifter. Puten har nydelig hullmønster som er plassert på den ene siden.


Hullmønsteret er morsomt å strikke, og med tykt interiørgarn går denne puten som en lek. Trekket er lett å ta av, hvis det har behov for vask. For en genial måte å lage et gulvteppe på! Det er kneppet på baksiden med knapper.


Det krever ingen heklenål eller søm for å få det til, bare hendene dine. Hvilke assosiasjoner dukker opp når du tenker på fritid? Heklet puter - kjøp garnet her Størrelse: Ferdig måler puten ca. MATERIALER: Merino Baby Ull (1 Superwash merinoull), nøster à g. Europris håper å kunne tilby det du måtte tenke på.


Spar Kjøps Nyhetsbrev.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg