tirsdag 26. januar 2021

Veggpynt kjøkken

Lekker design, nyskapende detaljer og gjennomtestet kvalitet. Gode køkkenløsninger som passer til alle rom og budsjetter. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Veggdekorasjon til Bursdag, Halloween, Jul og Fest.


Demotiverende prints med uinteressante fakta i A4-format.

Plakater og posters, både med og uten ramme, til den som virkelig fortjener det. Veggplater er en rask og enkel måte å oppdatere kjøkkenet ditt på. De gir en fin finish mellom benkeplaten og overskapene. Veggplatene er enkle å rengjøre og beskytter veggene mot sprut og søl når du tilbereder middagen. De fås i en lang rekke mønstre og farger, og hjelper deg til å gi kjøkkenet et mer personlig uttrykk.


Bakeutstyr og bakeboller. Barneservise og tilbehør.

Brett og skjærefjøler. La deg inspirere av flotte, kontrastfylte hjem! Nordens største utvalg! Du tilfører med andre ord hjemmet ditt personlighet, og gjør innredningen din helt unik når du dekorerer veggene dine etter din egen stil.


Vi har veggdekorasjoner for alle hjemmets rom. Rett fra entré og kjøkken til baderom og soverom - og du kan velge mellom bl. Sulten på forandring? Her har vi samlet noen ideer til hvordan du kan fikse kjøkkenet ditt, på en ettermiddag, uten alt for mye søl og klin. Se oppussingsprosjektene som lønner seg.


Noe av det som synes best på kjøkkenet , er skapdørene. Du kan endre inntrykk helt, ved å bytte dem ut. Interiør, møbler og design på nett for deg som er opptatt av kvalitet og holdbarhet. Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting! Mye har skjedd siden ”veggpryd” var synonymt med tradisjonelle bilder i rammer.


Nå henger vi opp tepper, bokstaver, blomsterpotter, LP-plater og hva det skal. Tid er noe de fleste av oss er opptatt av, og vi bruker telefonene våre til å følge med på klokken.

Norm Architects ønsket en renessanse for det klassiske vegguret. Kjøkkenet er innredet mer som en stue enn som et typisk kjøkken. Bordlampen fra Rubn på kjøkkenbenken og det nydelige tregulvet gir rommet en varm og innbydende stemning. Spiseplassen er hyggelig og romslig med bord fra Heerenhuis, dekket med messing, spisestolene PPav Hans J. Wegner for PP Møbler. Du kan velge mellom en rekke ulike farger og mønstre, fra 1til 1euro, altså fra rundt 800-1.


Jo større kjøkken , og jo flere dører, jo dyrere blir det - men du trenger ikke nødvendigvis ta alle dørene. Utstyrsbutikken leverer veggdekor i mange stiler og fasonger. Veggor veggtekst, dekor til barnerom, kjøkken og stue. Morsomme stickers til f. Stell pent med peisen 27.


På hytta gis det mange anledninger til å dra fram godstolen og sette seg godt til rette foran peisen med en god bok.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg