tirsdag 17. mars 2020

Vipps bedrift

Våre spesialister hjelper deg. Be om tilbud på forsikring! Gi oss noen få opplysninger her. Kom raskt tilbake til jobb. Helseforsikring til arbeidstakere!


Vipps bedrift

Billige blekkpatroner får du i nettbutikken. Hjemme eller kontorbruk. BankAxept for bedrift (Min side) Oversikt over BankAxept-avtalene og fakturaene dine, og du kan.


Trenger du en sikker legitimering av kunden, bør du benytte BankID. I Nettbank Bedrift får du tilgang til alle dine konti i Nordea. Elektronisk banktjeneste for å møte dine behov for mer enn bare nettbank. App for betalinger og som gir oversikt over bedriftens konti. Du håndterer varekategorier og produkter i din egen portal, og der ligger også oversikt over hva du har solgt.


Om ikke alle har kontanter eller kort, så har de som regel alltid mobilen med. Du trenger bare å huske telefonnummeret ditt og bekrefte i appen. Velger du å bli husket i nettleseren, vil du senere kunne gjøre registrering og logge inn uten å måtte bekrefte dette i appen.


Kundene dine får et enkelt alternativ til kort og kontanter, og du får penger rett inn på konto. Vipps for bedriftskunder. For bedrifter, lag og foreninger.


Vipps bedrift

Om du ikke har dette fra før, kan du bestille det via vipps. Første gang du logger inn i appen må du bruke passord og BankID. Senere trenger du kun passord.


Alt kunden trenger er mobilen. Bedriften får tilgang til: Adresse, E-post, Mobilnummer og Fødselsdato. Du betaler med et vipps. Lukk pFor at sbanken. Hvis bedriften ønsker at regningene skal bokføres automatisk ved at økonomisystemet mottar rapporter i OCR-format, så må bedriften også ha en OCR-avtale for fakturaer med KID.


Vipps bedrift

Kundane dine får eit raskt og enkelt alternativ til kort og kontantar, og du får pengar rett inn på konto. Felles infrastruktur, samarbeid på tvers av bankene om felles løsninger, og effektiv markedsføring har vært avgjørende, men til syvende og sist handler det om å tilby en løsning folk ønsker å bruke. Ved betaling slår du inn telefonnummeret til kunden, og sender en betalingsforespørsel fra kassen som kunden godkjenner på telefonen. Enkel, rask og billig betalingsløsning. Enkelt alternativ til kort og kontanter.


Du får penger rett inn på konto. Ingen etableringsgebyr eller. Da har vi gode nyheter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg