mandag 16. mars 2020

Smart oppbevaring av klær

Skap forandring med nytt klesskap. Velg et som passer din stil og ditt rom her. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Alltid stort og oppdatert utvalg.

Kjøp klær på postordre eller nett. Oppbevaring til lave priser. Ved å organisere klær og andre ting i oppbevaringsesker og skuffeinndelere sparer du mye tid i hverdagen. Beskytt klærne dine med klesposer i forskjellige. Gjør livet lettere med smart klesoppbevaring!


Hva er vel mer irriterende enn å måtte lete seg gjennom sommerkjoler, shortser og bikinier på leting etter vinterfrakken eller det tykke ullskjerfet? I Norge har vi store variasjoner på garderoben fra sesong til sesong. Innvendig er det montert to dype plastdunker som er enkle å ta ut når du skal vaske klær.


Smart oppbevaring med DAMHUS.

Bygg deg et smart skittentøyskap av MDF-plater som fås i alle byggvarehus, og mal det deretter i samme farge som veggen for at det skal gli mest mulig inn i rommet. Velg fronter som står i stil til resten av interiøret for et helhetlig uttrykk. Her finnes det utallige muligheter.


Et annet tips er å gå for MDF-dører, som kan males i samme farge som veggene. Heng opp knagger over døra med plass til smykker, klær eller store håndklær. Luftige, uttrekkbare trådkurver er smart på vaskerommet. Den tar lite gulvplass, men du får allikevel mye lagringsplass til oppbevaring av jakker, sko og sesongklær.


Da kan alle i familien ha sin egen hylle hvor rent tøy legges, og så tar alle ansvaret for å ta med seg sin egen kurv og legge klærne inn i kles­skapet sitt. En annen lur løsning på vaskerommet, er å montere en garderobestang. Nedenfor har vi plukket ut løsninger som passer utmerket om du ønsker å gjøre noe dekorativt og praktisk uten at det koster skjorta. Varierte løsninger Det er så klart praktisk med store garderobeskap - men av og til kan det være morsomt å finne mindre oppbevaringsløsninger som piffer opp interiøret - samtidig som det har en funksjon.


Viktigere kunnskap enn dette har blitt delt tidligere – men disse tipsene om smart oppbevaring gir deg i det minste et litt smartere hjem. Noe av det beste internett har gitt oss er distribusjonen av idéer. Samme hvor ryddig og organisert hjemmet ditt er vil det alltid dukke opp noe som roter det til.


Du har kanskje bukser i stuen, underbuksa på badet, skjorter hengende på en av stolene? Slenger du dem rundt blir de fort skitne. I mange hjem kan klær være det store monsteret som tar over hjemmet ditt. Finner du et praktisk skap med hyllesystemer kan du få kontroll.


Da har du samtidig mulighet til å se hvilke klær du har.

Hos IKEA finner du alt du trenger til oppbevaring av dine. Vi har et bredt utvalg av fine oppbevaringsmøbler, bokser, kurver og alt du måtte trenge for smart lagring. Fri levering til Norge! Spar opptil på Klær.


Blends samlinger representerer en moderne og maskulin stil for deg med en urbane livsstil. Med de ulik holderne kan du organisere og henge opp tingene dine på en smart måte, og mange av våre holdere henges opp. Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment. Praktisk oppbevaring av klær og. Slipp det enkelt med hjelp av å surre piperens eller garn rundt hele eller kanten på hengeren, så holder plagget seg på plass!


Gamle barnematglass blir perfekt oppbevaring til dine sminkeprodukter – det gjennomsiktige glasset gjør det lett å finne det du er på utkikk etter. Skinnene skrus rett på veggen og du setter opp så mange hyller du trenger. En slik innredning kan også brukes til oppbevaring av verktøy i garasjen eller skiutstyret på boden. Den perfekte garderoben til deg som vil ha enkel oppbevaring av klær og mye mer. De ender opp overalt, og kanskje ikke der du vil at de skal være.


Vi gjetter at hjemmet ditt er fylt av klær , sko og mange andre ting. Hvilke ulemper ser du ved bruk av smarte klær som erstatning for annet helsetilbud? Bruk internett og finn eksempler på smarte klær som kan ha nytte innen arbeidsliv, medisin og helse. Beskriv hva som er nytteverdien til de ulike produktene.


Forslag til søkeord: smarte klær , intelligente klær , smart wear, smarte tekstiler. Garderobeskap forbindes vanligvis med soverommet, men kan også brukes til oppbevaring i andre rom. Skapene kommer i mange varianter, og du står fritt til å velge det som passer deg best. Benytt deg av kommoder og hyller som barna når frem til selv, forklarer Goodhousekeeping. På den måten blir det lettere for dem å hjelpe til med å legge på plass leker og klær.


Vi har god kvalitet og et stort utvalg på oppbevaring hos Europris. Du har alt fra esker, til plastkasser i alle størrelser, samt litt finere bokser som ser bra ut i entren, på badet eller i stuen. Når det gjelder oppbevaring i kjeller og garasje er det knapt noen som slår oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg