onsdag 25. mars 2020

Vedlikeholdsfrie sprosser

Vindussprosser gir huset sjel. Sprosser kan Byggmakker hjelpe deg med. Finn alt du trenger av trelast. Kom innom for råd og veiledning. Stort utvalg av ytterdører.

Kvalitet og lave priser. Vindex vedlikeholdsfrie sprosser , gjerder, levegger, rekkverk og terrassegulv er kjent for høy kvalitet og lang levetid. Produktene utvikles, produseres og testes under tøffe forhold i havgapet ved Hustadvika og vi “skreddersyr” produktene til dine behov. Vindex har forhandlere i hele Norge som hjelper deg gjennom hele prosessen.


Vimax er Norges største leverandør av sprosser til private kunder! Vimax sprosser er neste generasjon vedlikeholdsfrie sprosser. Vi har gjort sprosserammene mer fleksible ved hjelp av sterke utenpåliggende hjørner, samt en unik måte å sette sammen rammene på.

Våre sprosser er laget i en slagfast, lysekte og UV-bestandig vinyl. Det nyter alle forhandlerne våre godt av. Vi deler erfaringer, og er løsningsorienterte om vi møter på utfordringer.


INNDELING ETTER ØNSKE. Vi lager sprosser etter mål av dine vindu, nye eller gamle! Vedlikeholdsfrie sprosser leveres med Røros Isoler. Idag har vi fortsatt sprosser som en del av vårt produktutvalg, men i tillegg er det vedlikeholdsfrie skodder og stakittgjerde samt at vi driver med salg og montering av hagestuer og vinterhager fra noen av Skandinavias største produsenter. VINDEX AS norges første leverandør av vedlikeholdsfrie rammesprosser i pvc.


Vi leverer også vedlikeholdsfrie gjerder, levegger, rekkverk og terrassegulv som er kjent for sin høye kvalitet og lange levetid. VINDEX AS utvikler, produserer og skreddersyr produktene til ditt hus og din hage. I tillegg til å se vakre ut, vil de forhindre innsyn samtidig som de bevarer utsyn.


De behøver bare å rengjøres en gang i blant. For å få en omtrentlig pris kan du ta glassmålene på vinduene dine og sende til oss på epost. Disse tar du fra innsiden av huset, vi trenger bredden og høyden.


Vindex tilpasser sprosser til alle typer vindu og dører.

Prisen på malte sprosser er kr 15- pr. Vi produserer også vedlikeholdsfrie produkter som sprosser og skodder. Pris på kun impregnering er kr 5- pr. Vi har gode priser, god kvalitet på våre produkter og dyktige fagfolk som monterer. Vimax vedlikeholdsfrie sprosser - Nytt hus med enkle grep, Farsta More Og Romsdal, Norway.


De endrer ikke farge eller form. Sveiste hjørner og syrefaste forbindelser i alle ledd gir en unik styrke. Anna farge vert levert mot bestilling. Det betyr at vinduet både slipper inn mye lys, og at man ser godt ut gjennom det.


Plastvinduene våre i PVC Plus åpnes alltid på siden av vinduet ved hjelp av et paskvilgrep. Alltid gode priser på Utenpåliggende sprosser fra Bygghjemme. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg