mandag 23. mars 2020

Såpedispenser med sensor

Alt for hotellbadet - matter, håndtørkere og hygieneprodukter. Rask levering, ferdig tollet. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Tyverisikker for offentlig bruk.


Såpedispenseren rommer 220ML.

Inklusive festemateriell. Eksklusive batterier 5V AA. Les tester og omtaler før du kjøper. Frittstående berøringsfri såpedispenser med sensor fra simplehuman for enkel og effektiv håndvask - uten å etterlate bakterier eller flekker.


Som en såpedispenser sensor fungerer, hvordan det passer inn i en såpedispenser , for hvem dette skal være til nytte der den kan brukes hvor som helst, hvor sine. Automatisk såpedispenser med sensor. Optimal hygiene på kjøkkenet eller badet med denne automatiske såpedispenseren.


Såpepumpen er ment for bruk med flytende såpe som ikke er kornete.

Et annet tips er å spe ut såpen med litt vann slik at den ikke blir så tykk. Dette sparer både penger og såpe. Det er også mulig å oppbevare flytende håndsprit i den automatiske pumpen, perfekt på kontoret og i offentlige miljøer.


Kan anvendes med alle former for såpe, f. SCANDINAVIA BATHROOM SÅPEDISPENSER SENSOR HVIT. Informasjon om butikken. Knagger, knaggrekker, skohyller m. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Finn de beste prisene på nettet. Presis sensor gjør at den reagerer raskt på håndbevegelsen under.


Enkel innstilling for mengde såpe du ønsker i hver dose. Dryppfri ventil som lukker seg raskt etter dosering. Gjelder alle varer med unntak av møbler. Skift ut den vanlige lyspæren din med en som har skumringsrelé. Sensorpæren tennes og slukkes av seg selv etter lyset i omgivelsene.


Smart for deg og enkelt å fikse, armaturen kan bli sittende og du trenger ikke hjelp fra en elektriker. Vi har både LED- og lavenergipærer med skumringssensor. Klikk deg fram til det som passer deg best.

Starter når hånden kommer inntil dispenseren og bryter den infrarøde strålen. Før vekk hånden for å stoppe den. Med gjennomsiktig beholder som tar 4ml.


Berørings-, og dryppfrie såpedispensere gjør håndvasken enkel og effektiv – uten å etterlate bakterier eller flekker. Se et stort utvalg av bl. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Gir deg riktig mengde såpe hver gang. Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg