tirsdag 17. mars 2020

Veggspeil uten ramme

Flotte veggspeil for alla smaker og rom. Her finner du speil for alle rom. Bestil hjem din favoritt i dag. Fraktfritt over 3kr. Et sølvspeil kan bidra med å forsterke et klassisk utseende.


Runde speil bidrar til å myke opp et rom som ellers består av mange kanter. Et speil uten ramme gir en minimalistisk og moderne følelse. Når det kommer til speil uten rammer , så er det lett å finne en variant som passer inn. Det er jo ofte slik at det er selve rammen som skaper stilen.


Rammen setter stilen. Uten ramme blir det lettere å få speilet til å passe inn slik at det fungerer med resten av rommet. Med smart plassering av dekorative speil kan du få rom til å føles større og lysere. Du kan for eksempel sette et stort gulvspeil eller veggspeil overfor vinduet og la det fylle rommet med naturlig sollys.


Veggspeil uten ramme

Hos oss finner du små, store, runde, firkantede, smale og brede speil med rammer i flere ulike farger. Kort fortalt: vi har noe enhver. Sittende, stående, med ramme eller uten ? Speil med ramme kan ofte være gode alternativer til bilder og malerier på veggen. En dekorativ gullramme rundt speilet er stilig, og forvandler speilbildet til et fornemt portrett som aldri slutter å overraske den som betrakter det. Det fins også modeller uten ramme , og disse passer godt for de som.


Et veggspeil har sin åpenbare plass både i gangen og på badet, men også i stuen der et stort speil er elegant og vakker dekor. Den meget populære speilserien Walls kommer fra danske House Doctor. Deres runde og ovale speil uten ramme kommer i flere størrelser og farger og gir et smakfullt innslag i hjemmet.


Sammenlign tilbud på Veggspeil uten ramme i kategorien Veggspeil fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Veggspeil ved hjelp av vår tjeneste. Her hos oss på Trademax vil du finne mange ulike speiler online. Uansett hva du egentlig er ute etter og når det gjelder speil vil du alltid finne stilige alternativ her hos oss.


Så vær kretiv og velg din neste veggspeil fra vårt sortiment. Kjøp Veggspeil uten ramme på Kelkoo. Vakkert og enkelt veggspeil uten ramme , med oppheng i hvitt. Kontrasten mellom det runde, solide glasset og det lette opphenget gir et spennede designuttrykk, og gjør speilet til et dekorativt interiørobjekt, uansett hvor du velger å plassere det i hjemmet.


Glassmesterleverer og monterer de fleste typer speil uten ramme i alle størrelser og fasonger, skreddersydd etter ditt behov. Hos Chilli finner du Speil i høy kvalitet til god pris – fra 3kr. Trygg E-handel med dagers angrerett. Speil uten ramme er et fint virkemiddel for å underbygge en stram og minimalistisk stil, og baderommet er intet unntak. Speil på baderom er en selvfølge, – som oftest uten ramme , men det behøver ikke bli kjedelig av den grunn.


Klassisk og vakkert veggspeil fra Riviera Maison Justerbart Diameter 56cm. I går pakket jeg det ut av plasten og gikk løs på rammen med en hammer. Jeg laget en ramme som var akkurat like stort som speilet, slik at speilet.


Speil leveres med slipte kanter og hull om det skal henges uten ramme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg