mandag 24. februar 2020

Samsung lydplanke test

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Sjekk alltid med NetOnNet først. Fri Frakt, Lave Priser, Bra Utvalg! Den enkleste og mest elegante løsningen på lydproblemet er en lydplanke. En separat høyttaler, hvor alt av høyttalerelementer, forsterkning og prosessering av det digitale lydsignalet fra film eller musikk er bygget inn i ett og samme kabinett.


I denne testen ønsker vi å finne ut hvor bra lyd man kan få fra en lydplanke til under 6. Vi har satt som krav at ekstern subwoofer må følge med i prisen, da all erfaring tilsier at det ikke er nok kabinettvolum i en lydplanke til å gi nok bass på egenhånd. Hva er egentlig Dolby Atmos? Stor test av lydplanker - flat design og fyldig lyd. TV-en, kan en lydplanke være løsningen. Den er spesielt designet for å passe til flatskjermer, og velger du riktig lydplanke du kan få tilnærmet kinolyd rett hjem i stua.


Men Bose gikk det ikke fullt så bra med. Kjøp SAMSUNG HW-N9ATMOS LYDPLANKE hos Power. Norges raskeste nettbutikk! Anlegget kan ikke hamle opp med et rendyrket hjemmekinoanlegg av løse komponenter, det er rett og slett ikke forsterkerkraft eller kabinettvolum nok. Det gjelder for øvrig også på musikk, enten det er to eller flere kanaler.


Få direkte tilgang til innholdet ditt uten irriterende ledninger, og spill av klar og kraftig lyd. En lydplanke er en høyttaler som er spesielt designet for plassering rett under TV-en. Samsung tok de fire første plassene av 130.


Den slanke fasongen gjør den til en elegant og enkel oppgradering av TV-lyden, og du slipper å måtte fylle stua med høyttalere. Noen modeller kan brukes som TV-fot, inngå i multiroms musikksystem eller skape surroundeffekt. Med en lydplanke får du mye bedre TV-lyd enn fra TV-ens egne høyttalere. Lydplankene er blitt mye bedre de siste årene, gir til dels oppsiktsvekkende god ly og har egenskaper for å bli den eneste høyttaleren du behøver i stua, både til TV-lyd og musikk. Unn deg God Kvalitet hos NetOnNet.


Du kan velge på to måter: Velge fra rullegardinen. Sammenlign lydplanker og se hvilke som er best i test. I tillegg er Beam forberedt for stemmestyring, som på sikt kan gjøre fjernkontrollen overflødig.


Sonos Beam måler centimeter i lengde og tar derfor ikke mye plass under tv-en eller på veggen. TV-en leverer fyldig og klar ly og kan spille relativt høyt. TV Hjelper deg har testet.


Derfor er det svært skuffende at denne planken ikke innfrir. Den er lav nok til å ikke tildekke de fleste tv-er, og den er svært tynn med sine cm. To HDMI-innganger og en -utgang finnes.


HW-MS6er en lydplanke med innebygde høyttalere som gir langt bedre lyd til TV-en og god bass til å være en lydplanke. Flott, sølv aluminiumsfinish.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg