mandag 10. februar 2020

Seajet bunnstoff forhandler

Akkurat nå Rabatter fra til. Du kan slutte å lete! Vi har reservedeler til bilen din. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Seajet bunnstoff forhandler

Et tinnfritt selvpolerende kobberdioksyd-basert bunnstoff for tre-, plast- og stålbåter. Seajet 0- Selvpolerende bunnstoff. Slitesterkt, fargebestandig og med ekstremt gode groehindrende egenskaper. OBS: Kan ikke brukes på aluminiumsbåter! Hvis du ønsker å beskytte din båt fra de skadelige effektene av begroing og øke effektiviteten, er bruk av vanlig bunnstoff svært viktig.


Ditt søk på seajet bunnstoff forhandler ga virksomheter og du har nådd slutten av listen. Stort utvalg og rask levering. Selvpolerende høyeffektivt bunnstoff med høyt innhold av kobberdioksid holder din båt ren, glatt og fri for begroing gjennom hele sesongen. Vi forhandler kvalitetsprodukter fra markedets ledende leverandører! Kjøp nå Legg til sammenligning.


Egnet for alle båttyper,. Hvis det er tvil om at båten er primet med en tokomponent epoksy, må hele undervannsflaten som ønskes påført med bunnstoff , slipes ned eller sandblåses til SA 5. Dersom veiledning ønskes, ta kontakt med forhandler eller importør. Worry II: Jo det hadde tatt seg ut å tatt en stripe av hver. En test av bunnstoff er som regel at man stoffer endel plankebord og henger den sammen ned i vannet. Da vil man se forskjellen.


På gamle Astor testet vi to forskjellige bunnstoff ved å påføre feltvis på begge siden av bunnen. Det at SEAJET har gått seirende ut av verdens tester, viser hvor virkningsfull vår teknologi er. Vårt bunnstoff er saktere polerende enn mange andre teknologier. Dette betyr at den er egnet både for seilbåter og motorbåter.


Seajet bunnstoff forhandler

Mekk fører et stort utvalg bunnstoff. Velg riktig bunnstoff for din båt. Det er viktig å velge et bunnstoff som passer til det øvrige malingsystemet på båten. Det er tre måter å gjøre dette på: Dersom du vet hvilket bunnstoff som er påført fra før, er det bare å følge overmalingstabellen du finner i Jotuns brosjyre BÅTEN eller appen Jotun Yachting. Her får man et ekstremt effektivt bunnstoff for minimum en sesong, i ett utvalg av klare, sterke farger til alle skrog-typer, velegnet til aluminium.


Kan påføres med rulle, sprøyte eller kost. For å velge riktig bunnstoff for din båt og ditt bruk er det viktig å ta hensyn til båttype, bruksfrekvens, hastighet, geografisk plassering, eksisterende bunnstoff , om båten ofte transporteres på henger samt miljø og lovreguleringer. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Bunnstoff kan du få på flak.


Pris på seajet 0hos lokal forhandler i Østfold er visstnok 2kr boksen! Noen som vet sikkert?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg