tirsdag 25. februar 2020

Smal faspanel

Smal , elegant faspanel med en V-form i skjøtene. Faspanel egner seg godt i små rom eller rom med mindre veggflater. Sett ditt personlige preg på interiøret ved å male, beise eller lasere i trendy farger. Innvendig panel brukes som kledning på vegg, i himling og som brystningspanel mm. Kan monteres stående, liggende eller diagonalt.


Vi har et stort utvalg av innvendig panel i flere tresorter, både ubehandlet og behandlet.

Tre er et ærlig materiale og kan varieres i det uendelige. Alle våre interiørpaneler kan benyttes på bad og våtrom generelt, men bør ikke benyttes på de flater som er mest utsatt for vannsøl. Også våre overflatebehandlede produkter med vannbasert lakk og maling kan benyttes. I badstue må benyttes smal ubehandlet panel av osp eller gran. Profilene skygge skrå eller faspanel kan anbefales.


Mye benyttet i eldre hus, men har fått økt popularitet i nyere tid. Smal faspanel av gran på vegger og tak. Badstuedør fra Harmonie type helt glass. Benker som på tegning av gran.

Panel i gran og furu kommer i ulike kvaliteter og behandlinger. Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer. Vi leverer gran- og furukledning i et bredt spekter av tradisjonelle og trendy profiler og i mange dimensjoner og ulike behandlinger. Vurder om huset kler stående eller liggende, smal eller bre slett eller profilert kledning.


Hos MAXBO finner du et stort utvalg av innvendig panel. Både behandlet og ubehandlet. Kjøp på nett eller i butikk. MDF panel som er en trefiberplate i beste møbelkvalitet.


Empire profil er en smal faspanel. Den gir en stabil vegg som verken krymper eller sprekker. Smartpanel Solid er en tradisjonell ferdigmalt panel i plateformat med ekstra dype profiler og brede planker for et eksklusivt uttrykk. Dette produkter er på klubbtilbud.


For å få denne prisen må du melde deg inn i Bygger´n klubben. Medlemsskap er kostnadsfritt og uforpliktende! OVERFLATEBEHANDLING DIMENSJON SORTERING ubehandlet gran 12x12 14x09 14x1mm natur ubehandlet gran 12x12 14x09 14x120. Hei igjen dere:) Jeg er nå ferdig med spant, isolering og slikt og garnering står for tur.


Jeg har dessverre fremdeles ingen bilder, for kameraet er ikke kommet fra rep. Jeg kunne tenkt meg en smal faspanel og har sjekket litt rundt på priser. Jeg fikk pris på 410kr kvm for 12x45mm faspanel , g.

El smal , elegant faspanel med en v-form i skjøtene. ErflatEbEHanDlIng DIMEnsjon sortErIng ubehandlet gran 12x12 14x09 14x1mm natur ubehandlet gran 12x12 14x09 14x120. Eksempel: En veggflate som er m lang og m høy skal kles med panel med bredde 95.


Ifølge tabellen vil det gå med 18. Begge produkter er levert med hvitpigmentert lakk. Vi har også levert osp til flere prosjekter i samme område for samme byggmester.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg