torsdag 27. februar 2020

Speil med lys og stikkontakt

Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Ta kontakt med din lokale elektriker i Elfag for smarte og skreddersydde løsninger. Finn et som passer deg her.


Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Vi har både runde-, kvadratisk- og rektangulære lysspeil, speil og speilskap. Et speil med lys er også praktisk dersom du ønsker bedre belysning når du skal barbere eller sminke deg. Hos oss finner du runde speil , kvadratiske speil og rektangulære speil. FOSSE speil med LED sidelys, underlys ned mot servant, dimmar og stikkontakt.


HILDE speilskap med LED overlys og stikkontakt. Lampene er også praktiske i forhold til sminking og barbering, da lyset ikke kaster skygge på ansiktet. Lysfarge (K) og fargegjengivelse (Ra) er tilpasset for å gi riktig lys på ditt bad.

Speil og baderomsspeil med lys. Grå, diskret bryter med stikkontakt for montering i skap. VB Pris kr 47- Outline sminkespeil. Et moderne og lekkert speil med anti-dugg funksjon og LED lys. Klikk deg inn på leverandørene våre i menyen for å se det store utvalget i brosjyrer.


Baderomslamper til montering over speil. Lamper over speilet sikrer god belysning i det området, og er flotte som suppleringslys hvis du har en litt kraftig taklampe som gir god allmennbelysning. På den måten får du god generell belysning på badet, samtidig som du har ekstra godt lys til barbering og sminking.


Mange forskjellige speil til god pris. Kjøp raskt og enkelt på Ellos. Velg mellom våre speil i ulike størrelser, former og farger. Det er både praktisk og viktig med godt lys over speil på baderom.


De fleste av oss bruker en del tid på badet foran speilet. Lys opp både rom og speil. Om det er for sminke, barbering eller bare ren beundring, er det lurt med godt lys som reflekterer det faktiske resultatet.


Det hjelper selvfølgelig ikke mye med speil , hvis du ikke kan se det. Rommets lyssetting har mye å si for hvor godt du ser hva som befinner seg i speilet. Vanlig takbelysning ovenfra kan fungere greit, men hvis lyskilden kommer mellom deg og speilet vil du avskjære den.

Særlig på baderommet skal man være litt oppmerksom på. Riktig speil setter stilen på badet og gir både lys , dybde og romfølelse til badet ditt. Legg til praktisk og stilig LED-belysning for ekstra stemning.


Våre speil og speilskap matcher breddene på samtlige av våre servantskap, og finnes i både rund og firkantet utførelse og med mange spennende og praktiske tilvalg bak speildørene. Duravit speil og speilskap i elegant og neutral finish kan kombineres med alle andre møbelserier. Med den neutrale designen og det store programmet finner du her et speil for ethvert bad.


Derfor er det lett å finne et speil som passer på ditt bad. De finnes i flere utgaver, og de fleste stikkontaktene er skjult i designet på et eller annet vis. Har du et stort speil eller skap, kan det være lurt å montere en vegglampe på siden isteden.


Lurer du på noe, ikke nøl med å ta kontakt. Du finner også baderomsbelysning som gir et konsentrert og sterkt lys der du ønsker det. Det er spesielt populært å montere baderomsarmatur ved speilet over vasken eller en taklampe for bad midt i badet for å lyse opp hele eller store deler av badet.


Alle våre baderomslamper er CE-merket og testet og godkjent for bruk på bad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg