onsdag 17. mars 2021

Valmuefrø jotun kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Marine, Protective and Powder Coatings. Her finner du inspirasjon til hvordan du kan male med SENS på kjøkkenet.


En gulaktig grå tone. Ditt kjøkken vil da bli kjølig mot blått mens Valmuefrø blir nesten litt grønn.

Jeg vil råde deg til å hente prøver før du gjør dette valget. Har en stue med mye vinduer (hele den ene veggen er vinduer, hjørneleilighet) og vurderer sterkt valmuefrø. Blir det for mørkt, eller tror dere at det kan bli fint? Jeg tror en lysgrå-tone vil forsvinne i alt lyset.


Lekker design, nyskapende detaljer og gjennomtestet kvalitet.

Mennesker er forskjellige og derfor må kjøkkenet også være det.

Store fargeprøver, i Astørrelse, får du i Jotun Fargesenter Inne. Gode køkkenløsninger som passer til alle rom og budsjetter. Kjøp gjerne et par prøvebokser av JOTUN Fargeprøve og mal opp for å se hvordan det blir hjemme hos nettopp deg.


Jotun garanterer kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter. Les mer om Jotun Fargetrygghet her. Vakre turkise og blågrønne farger finner du her. Alt du trenger av bo- og byggevarer.


Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Tidløs fungerer til både Letthet, Egghvit og Bomull. Se hvilke farger og produkter teamet brukte, se før og etterbilder og bli inspirert av de flinke håndverkerne og designerne. Kjøkken er hvitt (uten gult i) med eik benkeplate.


Spm 2: stua er malt med en vegg i jotun minerals valmuefrø og resterende vegger i lys antikkgrå. Spm 1: Passer green leaf eller green harmony også til hvitlyng, eller er det andre farger som også passer?

Denne hadde jeg allerede plukket ut til badet og vaskerommet, før den havnet på det nye fargekartet. Fine duse farger til. Det er viktig at fargene passer sammen, spesielt når de er synlig fra samme rom. På vegger som kun trengte små reparasjoner ble først grunnet og flikksparklet. Deretter trukket med Jotun Slett vegg, limt med Jotun Tapetklister Standard.


Jotun produserer kun malinger som selges som LADY, Sens eller Jotun. Det kaller vi Jotuns Fargetrygghet. Hennes beste råd er å teste farger, møbler og materialer sammen før du velger veggfarge. Maler du med Jotun farger i Jotun maling (blandet over Jotun blandemaskiner) har du en trygghet for at fargen blir slik den blir fremvist i fargekartet og på våre fargeprøver. En kald grå vegg mot en varmgrå sofa, kan plutselig få sofaen til å virke på både gul og skitten i tonen, mens veggen på sin side drar seg blålig og kal forteller fargeeksperten.


Nina Klæboe Mørkve er Skandinavisk Fargesjef i Jotun AS og vet nesten alt om den populære gråfargen. Jeg hentet ut noen favoritter fra det nye fargekartet til Jotun Lady, og søkte hjelp av Jotun Lady for å få riktig flyt i rommene. Men passer kjøkkeninnredningen? I gangen vil jeg enten ha varm grå, valmuefrø eller green harmony, og tipper da kanskje ar valmuefrø passer best til egghvit tak?


Syns ikke lys antikkgrå passer til hvitlyng, blir litt kald og nestenlik kanskje. Jeg har lest litt, og kommet til at deco blue på soverommet (mange store vinduer og mye lys) og tidløs på stuen og kjøkkenet passer bør passe til egghvit tak. LADY Minerals er en kalkmatt mineralmaling som gir vakre vegger med kalket overflate og unikt fargeuttrykk. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Spesialtegnet kjøkken.


Så enkel å bruke at alle kan lykkes med å skape. Alessandro tegnet et forslag for meg, og jeg er superfornøyd! Dette kommer nok til å bli en av Jotuns bestselgere denne sesongen, har allerede anbefalt denne til flere prosjekter.


Jotun satser hardt på nude, og har flere gode alternativer. Denne nyansen kan også kalles en blek terracotta. Her er hele farger som speiler tidens trender, og gir oss dype, sterke, farger som er levende, naturnære og harmoniske. Fargene er oppdelt i tre kategorier - City Motions, Silent Serenity og Lush Garden. Hele farger som gjenspeiler tidens tendenser venter på oss!


Det var en stylingjobb, også denne gangen til scenen på Park Hotell i Sandefjord. I januar gjorde jeg et nytt prosjekt for Jotun. Fire stands skulle stå på scenen og vise ulike miljøer.


Når det gjelder Jotun , er det jo malingen og fargen som skal få hovedfokus, så stylingen er beskjeden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg