mandag 22. mars 2021

Valmuefrø farge

En gulaktig grå tone. LADY Supreme Finish Tre og Panel. Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Her er listen over mine farger fra det nye fargekartet: Det er viktig at fargene passer sammen, spesielt når de er synlig fra samme rom.


Ifølge en av landets store trendeksperter vil ulike rosatoner, og farger inspirert av storby, ørken og regnskog bli å finne i mange norske hjem denne høsten. Etter en lang periode hvor alt skulle være lyst, ser vi nå tydelig at mange ønsker seg farger på veggene, sier Lisbeth Larsen, global fargesjef i Jotun. Ja, begge fargene er super fine!


Jeg har nå kjøpt inn maling, og jeg valgte grå harmoni på soverom og kontrastvegg på loftstua, samt valmuefrø på kjøkken og en kontrastvegg i stua. Krysser fingre for at det ikke blir for mørkt og trist. Har alltid hatt hus i lyse farger , så dette blir spennende! Balanse Verdens fineste blågrønne farge.


Valmuefrø farge

I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Valmuefrø er frø frå opiumsvalmuen (Papaver somniferum). Dei blir brukt til matlaging, mellom anna i ei rekkje former for bakverk. Dei er små, nyreforma frø som er mindre enn ein millimeter lange. Dei kan vera svarte, blågrå eller kvitlege på farge.


Pauls Blue (les mer om denne fargen her) Kjøkken i fargen Minty Breeze Hovedsoverom i rosafargen Sukkertopp. Godt mannen er fargeblind. Det første tallet (29) sier hvor mørk fargen er, det andre tallet (03) sier hvor mye kulør som er i malingen og det som står etter bindestreken sier hvordan kuløren er sammensatt. Gangen er uten vinduer, men den har tilsammen tre hvite dører og er ganske stor.


Valmuefrø farge

Hvilken farge forslår du? Hele den ene veggen har i tillegg en hvit glanset skyvedørsgarderobe fra golv til tak. Jeg har lyst på enten valmuefrø eller green harmony i gangen.


Synes også varme grå er. En fin huskeregel er at man bør ha rolige farger , som blå, på soverom, mens man i stua eller på kjøkkenet kan ha farger med litt mer sprut i – som skaper matlyst eller energi. Du bør også opplyse om hvilke farger du har på detaljer som lister, vindu, dør og tak.


Valmuefrø farge

En temmelig utradisjonell farge , men du verden så kul! For å lage te på frøene må du ha mange frø, mye fler enn en liten frøpose gir deg. Dette er farger som passer like godt i landlige omgivelser som i en urban byleilighet.


Jotun Lady Minerals - Rustic Terracotta. Jotuns mest populære og tidløse farger. Fargeopplevelsen kan variere med lysforhol glans, struktur og underlag. Fargeprøvene er å betrakte som retningsgivende.


Valmuefrø farge

Visp sammen et egg og pensle rundstykkene. C, til de har fått gyllen farge. De to første sifrene er hvor mørk fargen er - fra hvit til sort 99. De to neste sifrene skal være for å være nøytrale. Andre farger som passer med eggehvit farger med gult i seg dvs: grå skifer, valmuefrø , grå harmoni, ascott og grå skifer.


Jeg vil anbefalle bloggen til jotun lady. Beige, grå og brune farger. Her finnes masse svar om farger ! Beige er en lysere og varmere fargenyanse av greige, og en farge som passer til stort sett alle mørkere og dypere farger samt de skarpere fargene som vi ser at flere tar i bruk på både detaljer og interiør.


Grå og brune farger er klassiske farger som vi stadig inspireres av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg