onsdag 24. februar 2021

Veggmontert stumtjener

Veggmontert stumtjener

Kjøp enkelt online med fri frakt! Kontormøbler til arbeidsplassen. Finn de beste prisene på nettet. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen.


Finnes både som frittstående på gulv, og veggmontert. New Minarett stumtjener. Solide stumtjenere, knaggrekker, hattehyller, skohyller og paraplyholdere.


Alt du trenger for en funksjonell og pen garderobe i entréen - rask levering. Stumtjeneren fås i ulike høyder og farger. Søkeresultater: Søket ditt ga ingen treff. Til klær i gangen har vi også stumtjenere som kan hjelpe deg med jakken din når du kommer inn av døren.


Veggmontert stumtjener

En stumtjener er både en god hjelper når du har hendene fulle og enkelt vil henge fra deg jakka, men en stumtjener er også et lekkert møbel som kan gi nytt liv til en kjedelig gang. Se våre solide knagger og stumtjenere som både gir deg orden og oversikt, men som også skaper en helhetlig stil i hjemmet ditt. La deg inspirere av mulighetene her! Denne nettsiden bruker funksjonelle og analytiske informasjonskapsler (cookies) for at nettstedet skal gi deg.


Les mer år med gode tilbud. Skandinaviske røtter. En riktig flott stumtjener som kan brukes i alle miljøer. SITTEBENK VEGGMONTERT kr 87– kr 3. Alltid års garanti!


Veggmontert stumtjener

Hos oss finner du praktisk klesoppbevaring. Alt fra kroklister og hattehyller, til stumtjenere og komplette løsninger med skohyller og paraplystativ. MAZE stumtjener vegghengt delt, begge deler her.


Frittstående: H1cm Bcm Øcm eller H1cm Bcm Øcm. Liten på fot: Høyde 134cm x Diameter fot: 77cm. Med dette lekre klesstativet er det enkelt å alltid ha det ryddig samtidig som stumtjeneren er et dekorativt møbel.


Tree stumtjener leveres også som veggmontert. Produktet er utformet som et vakkert tre med greiner og kommer i tremateriale. Paperflow EasyCloth stumtjener. Hos JYSK kan vi hjelpe deg å få en funksjonell og ryddig entree.


Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! En gang skal romme mye forskjellig og det er spesielt viktig med smarte oppbevaringsløsninger som passer både stil og størrelse på entréen.


Veggmontert stumtjener

Har du liten plass kan en stumtjener og en kommode være perfekt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg