torsdag 18. februar 2021

Victoria spisebord bohus

Ta innredningen i spisestuen din til neste nivå med unike spisebord fra Bolia. Se hele sortimentet, hvor du finner unike designmøbler i flere fasonger og størrelser. Mange forskjellige designs. Stort utvalg av moderne kvalitetsprodukter. Finn ditt nærmeste varehus.


Du får det bedre når du har det fint hjemme. Alltid design i kvalitet. Se ukens gode tilbud nå. Kom til måltidene, bli sittende for historiene. La deg inspirere av våre spisebord i ulike design.


Produktene kan enkelt kjøpes på nett eller i butikk! Spisebord til alle hjem Spisebordet er gjerne et samlingspunkt hvor familien møtes for å tilbringe kvalitetstid med hverandre. Her spiser vi ikke bare våre måltider, vi gjør også lekser, tegner og spiller spill. De hvitpigmenterte overflatene gir et lyst og tidsriktig uttrykk som lett passer inn i ulike stiler.


Mattlakkert eikefinèr gir enkelt vedlikehold. Håndtakene på skapene er enkle og passer inn i stilen. DALLAS-serien består av vitrineskap, skjenk, TV-møbler, salongbor spisebord og spisestol.


Duncan spisebord er et lite rundt kjøkkenbord på diameter 1cm. Det fås i to farger og overfalten er lakkert eik for enkelt vedlikehold. Stilen er nordisk og bordene matcher skapene i Brixton serien.


Serien består også av et sofabord som er i lik utførelse som kjøkkenbordet. Oslo Spisegruppe er en moderne, stilren spisegruppe som innbyr til lune og gode studer. Vi har stuebord i ulike fasonger og farger slik at du kan velge det som vil passe perfekt i din stue, kjellerstue eller peisestue. Få varene levert hjem.


Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her. Våre eksperter hjelper deg å velge riktige produkter.


Varene kan du kjøpe enkelt på nett eller gjennom en av våre møbelbutikker! Lekkert spisestue bord fra vår YggLyng i heltre eik i staver. Victoria 1Spisebord - Eik Sorbeiset.


Vi fører de beste merkevare innenfor design og produkter til hjemmet, uansett om der er snakk om en designklassikere fra Vitra, lekker vase fra Georg Jensen eller. Laget i heltre eik, i hele staver. Velg mellom forskjellige behandlinger, Naturoljet, hvitoljet. Bordbenas innsvingte form har inspirasjon fra tidligere epoker, men er tidsriktig forenklet.


Victoria spisebord bohus

Spisebordet er en del av V-serien i heltre eik, der en og samme bord-plate kan varieres med ulike ben. Service faktum, kjøkken er viktig del av hjem. Enten du trenger et kjøkkenbord eller et stort spisestuebord finner du et perfekt bord her!


Et spisebord bør være funksjonelt, det er her vi spiser, leser avisen, gjør lekser og skravler med venner og familie.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg