torsdag 4. februar 2021

Veggplater betonglook

Vi produserer veggplater med dine unike bilder og du kan også velge ulike dekorer i vår kolleksjon. Platene lages i trefiber, og kan produseres med en rekke ulike overflater. Dette gir spennende muligheter også på baderom, benkeplate, spisebord og sittebenker.


Flaten som skal males må være fri for løse partikler og sugende underlag primes med fasadeprimer. Finnes et produkt som heter Gypsum som er en tør gips som må blandes ut med vann. Gulvet blir betong, det blir veggplater i betong look , dusj hjørne, do hvor alt blir til aske, steinvask og rundt speil. Ellers detaljer i tre, stein og. Images on instagram about betonglook.


Kjøkkenet er nå ferdig platelagt med Esset multiplater med betong-look. Etter det skal vi legge Esset-plater på kjøkkenet. Forestia Walls4You er ferdigtapetserte veggplater. Det finnes et bredt utvalg dekorer å velge mellom. Med disse veggplatene trenger man ikke tenke på sparkling, pussing og tapetsering.


Denne tapeten har betongpreg med en varm og lun mørk fargetone. Ved hjelp av en enkel malejobb på kryss og tvers kan veggen få en rå og spennende betongstruktur i den fargen du ønsker. Her er det benyttet kalkmaling utenpå flammehemmende plater. Veggen får en fin betonglook med kalkmaling, her er det brukt Pure.


Kalkmaling blir stadig mer pop! Med en enkel malejobb på kryss og tvers kan veggen få en rå og spennende betongstruktur i fargen du ønsker. Betonglook har satt seg godt som en skikkelig interiørtrend. Noen bor med naturlig betong, andre med tapet som ser ut som betong eller maler i betongfarge.


Veggplater betonglook

En løsning som har blitt mer og mer aktuell er en naturtro betongsparkel som kan legges på de fleste underlag: Beton Cire. MDF-plater fremstilles under høyt trykk og høy temperatur. MDF er formstabilt, kan males og er enkle å forme. Her vises dekor 54F Melinga crystal white. En lys og enkel tapet som gir frihet med tanke på tilbehøret.


Deretter behandlet med Beton Ciré – betonglook. Platene av Imi-Beton har mange kreative muligheter! Veggplater Stue ~ Strømmen Attraktiv roms toppleilighet med svært gode.


Jeg skulle ha meg noe MDF plater for å lage TV-benker. Vil ha 30mm som er litt vanskelig å få tak i. Fant dem hos Thaugland til kr. Malingen består av en blanding av kalk og naturlige fargepigmenter som gir en unik struktur og fargespill på veggen.


BASIC består av tak- og veggplater med kostemalt eller rullemalt over- flate. Imi Flex kan leveres med overflatene glatt betong, forskalingsbreddestruktur, Imi Plus-overflate og. Baderomsplater i mange varianter.


Stort utvalg av baderomspanel. Spør våre ansatte hvis du trenger tips til baderommet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg