tirsdag 2. februar 2021

Zazu nattlampe

Zazu nattlampe

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Velg mellom dyremotiv, søte figurer og drømmende skyer.


Zazu nattlampe

Alle lamper vi anbefaler for barn gjennomgår grundige tester så de er ekstra trygge. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. ZAZU Nattlampe LOU er en søt kompis som kan plasseres ved sengen og som gir trygghet til alle mørkredde barn. Nattlampen lyser opp med et behagelig lys og gjør seg godt som innredningsdetalj på barnerommet. Både uglen og ringen som omgir den lyser.


En finfin nattlampe , søvntrener og høyttaler på en og samme tid! ZAZU PAM-lampen forandrer farge for å fortelle barnet at det er ok å stå opp. Zazu LOU Nattlampe Rosa.


Zazu nattlampe

LOU blir raskt din venn i mørket. LOU kan lyse både med ringen og uglen - samtidig eller separat - og de kan dimmes til ønsket lysstyrke. Ettersom Sam lyser i myke farger, passer den også perfekt som nattlampe. Perfekte produkter for alle små nattugler der ute! Sovetrener, nattlampe og trådløs bluetooth-høyttaler i ett.


Hjelper til å skaffe gode rutiner ved leggetid. Oransje betyr at de bør sove litt til og når lyset blir grønt er det greit å stå opp. ZAZU Søvntrener SAM åpner og lukker øynene på bestemte tider for å vise barnet ditt når det er på tide å sove og vokne. SAM er en søvntrener og nattlampe og hjelper barnet ditt med å forstå når det er på tide å stå opp – men også hvor lang tid det er igjen (om man har våknet for tidlig). ZAZU Sam er en søvntrener, nattlampe og klokke.


Da kan det være godt å ha en betryggende nattlampe , som avgir et varmt og koselig lys. Om man i tillegg har en nattlampe med en morsom design, kanskje en som er formet som en tiger eller en skilpadde, blir det jo nesten som å ha en helt egen sovevenn på barnerommet! Finn laveste nettpris her. Lou kan også brukes som leselampe. ZAZU LOU, er en nattlampe som ikke bare er ultrasøt, men den har også stemmeaktivering!


Pent brukt nattlampe. Med lyd aktivisering og en automatisk utkobling funksjon, så barnet kan sovne med lyset på, og sove dypt når det er mørk, så vil Lou slå seg på igjen om barnet våkner. Pam hjelper deg og barnet ditt til å sove godt hele natten lang. Når det er på tide å sove, kan du bruke Pam til å spille en godnattsang gjennom Bluetooth, mens.


Zazu nattlampe

Lou kan lyse både med ringen og uglen - samtidig eller separat. Begge lampene kan dimmes til ønsket lysstyrke. Små barn har ikke samme følelse for tid som voksne har.


Deres dag begynner når de åpner øynene og slutter når de lukkes. Nattlampen LOU fra ZAZU er en nattlampe som kan brukes på mange måter, og blir barnas venn i mørket! Dimmet er den en perfekt nattlampe og fullt påslått fungerer den fint som leselampe. Lampen lyser med et behagelig lys og gjør seg med sin fine design veldig bra som innredningsdetalj på barnerommet.


Vi tilbyr et variert utvalg av populære nattlamper i en rekke forskjellige farger og former. Vårt mål er å kunne tilby rimelige produkter for alle smaker og aldre, og nattlampene er like fine tent som slukket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg