torsdag 6. mai 2021

Washed linen jotun

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her! En varm gråbeige tone.


Fargen er akkurat passe myk og lun på veggen.

Det betyr at den passer langt bedre til Egghvit og Bomull. Färgen är mjuk och varm på väggen. Det betyder att den passar långt bättre till Eggvit och Bomull. Spesielt fordi den også står godt til Bomull som mange har på sine hvite detaljer, – det er ikke gitt når vi snakker greige farger! Lyset gjør Washed linen ser mørkere ut en Kalkgrå på noen bilder.


Fungerer utmerket til Klassisk Hvit, Letthet, Egghvit og Bomull på detaljene. Også perfekt som basefarge til grønntonene Green Harmony og Green Leaf. Den perfekte mørke, lune gråtonen.

Blåtoner, rosatoner, grønntoner, gultoner – den er utrolig anvendelig. Begge står godt til detaljer i Bomull og jeg tror at den blir nydelig til din sofa (som vi fikk bilder av sist) eller er det en ny sofa på gang ? Alt vi nå ser av blått, blågrønt og grønt er nydelig, men også brente rødtoner, terracotta og varme puddertoner er lekkert, bare å boltre seg med det du liker. Hanne Nesheim ‎ to Jotun LADY.


Nydelig grå-bers farge. Naturmaterialer, grønne planter og grønne nyanser på veggene skal bringe naturen inn i stuene til folk over hele verden. Hovedfargene i dette temaet er de grønne fargene “Green Harmony” og “Green Leaf” (se bildene under). Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for.


WASHED LINEN SUPERMATT PURE COLOR ª. CASHMERE SUPERMATT PURE COLOR ª. Riktig fargegjengivelse og kvalitet kan bare oppnås med LADY eller andre Jotun -produkter blandet over Jotuns Multicolor-system. Fargeopplevelsen kan variere med lysforhol glans, struktur og underlag. Fargeprøvene er å betrakte som retningsgivende. It´s so calming, and I. Washed Linen Jotun Home design for the big day - or every day. Hva med slike ben til nytt kjøkken?


Kalkfarverne fra Jotun er kendetegnet for god kvalitet. Dette blir en ny favoritt!

LEVENDE OG AUTENTISK Fargene i Reflections of Earth legger til rette for en levende og autentisk atmosfære. Den herlige rødbrune tonen LADY Warm Blush eller lune LADY Whispering Re vil løfte energien i ethvert rom, og plukke opp varmen i detaljer av slitt tre. Jotun pleier å treffe rett på trenden med sine fargepaletter, og de nye fargene som ble presentert denne uken tipper vi blir å se i mange av BoligPluss-lesernes hjem i tiden fremover.


Fargekartene rommer alt fra varme gråtoner, dempede blåfarger, lekne pasteller og brente krydderfarger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg