torsdag 20. mai 2021

Zazu bamse

Zazu bamse

Kjøp Zazu Bamse hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Kjente merkevarer innen interiør og leker som inspirerer både barn og voksne. Kvalitetsprodukter til baby og barn på nett.


Zazu bamse

Avtakbar pose som kan varmes opp i en mikrobølgeovn eller. ZAZU er et merke som lager produkter for barn, og hjelper foreldrene til å få en god natt søvn. Hos oss finner du søvntrenere, nattlamper og projektorer – alt for at barnet skal føle trygghet når det er tid for å sove. Ja, man husker det jo fra man var liten selv! De fleste av oss hadde en dukke eller bamse , som var intet mindre enn uunnværlig i småbarnshverdagen.


Dukker og bamser i massevis hos Jollyroom Er du ute etter en dukke til barnet ditt, eller en bamse , eller et annet kosedyr, da har du kommet til rett sted. Du finner også andre Kosebamser produkter fra Zazu hos Lekmer. Pip, Paul og Howy fra Zazu er tre myke bamser med hveteputer med beroligende lavendelduft. Du kan også ta ut hveteputen fra kosedyret. Dyret kan håndvaskes Varm i. Er ditt barn redd for monstre eller mørket?


Da er dette myke kosedyr med nattlampe og spilledåse noe for den lille. Mild lys som kommer fra. Zazu Dex Kosedyr med Hjertelyd og Beroligende Lyder Hunden Dex er en silkemyk sovevenn som med forskjellige beroligende lyder Zazu Dex har blant annet en koselig. Få barnet ditt til å sove godt med hjelp av en trygg og beroligende venn fra Zazu. Lilla Liz er et mykt kosedyr som med sine hjerteslaglignende lyd minner babyen om sine foreldres hjerteslag.


Rist forsiktig på kosedyret for å starte lyden, og velg mellom hjerteslag, vannfall eller fire rolige melodier. Kos med kidsa - gode verktøy for småbarnshverdagen. Koselammet LIZ i myk plysj er en beroligende og trøstende bamse babyen raskt blir glad i. Lyden aktiveres enkelt ved å riste kosedyret. Den sist valgte lyden vil automatisk bli spilt. Denne søde bamse hedder Dex og ligner en lille hund.


Zazu bamse

Indeni har den en lille spilledåse gemt, som kan spille forskellige lyde. Den kan afspille en lyd der minder om den hjertelyd som baby hører på timer i døgnet i mors mave. SAM fra ZAZU , som hjelper barnet til å forstå når det er på tide å stå opp. ZAZU -produkter er enkle og morsmomme å bruke, samtidig som de er pedagogiske og gir barna selvtillit. Gratis frakt fra 6kr.


Set at a specific time or by length of. Finn lavest pris på Leker fra en rekke nettbutikker - page 5. Barneutstyr, leker og klær. Her på Jollyroom vet vi hvor mye en bamse kan bety for barnet ditt.


Zazu bamse

Men vi vet også at alle barn er forskjellige, med ulike ønsker og interesser. Derfor kan du finne et av Norges aller største utvalg av kosebamser og kosedyr her hos oss, fra kjente merker som Teddykompaniet , TY , My Blue Nose Friend , Cloudberry Castle og mange flere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg