onsdag 6. mai 2020

Tørkle i halsen

Et lekkert tørkle eller et varmt skjerf kan virkelig gjøre underverker for ethvert antrekk og komplimentere ethvert ansikt. Som noen av de viktigste komponentene i garderoben kommer skjerf og tørklær naturligvis i et mangfold av farger, mønstre og stoffer. Tørkler kan bruke hele året men velg et tynt skjerf i polyester til halsen på de litt kjølige sommerkveldene.


Flotte tørkler og skjerf på salg hos Zalando. I nettbutikken Zalando. Mange har allerede latt det lille skjerfet bli en del av garderoben ved å knyte det løst i halsen.

Men er du litt ekstra kreativ, finnes det uendelig mange flere måter å bruke tørkleet på for å friske opp selv det mest hverdagslige antrekket. Kanskje kan det puste liv i et gammelt klesplagg som du ikke har brukt på lenge? Lang kjole med blomsterprint og fine detaljer med volanger. Detaljen med tørkle i halsen kan kneppes av. Hvordan bli en ekte Rallar?


Du trenger bare en hvit skjorte, jeans, et tørkle i halsen og en hatt (helst rallarhatt). Følg med på siden her, kanskje kommer muligheten til å bestille tørkle og hatt. Under ser du eksempler på en barsk rallar.


Kjøp Tørkle i halsen på Kelkoo.

Sammenlign tilbud på Tørkle i halsen i kategorien Øvrige accessories fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Øvrige accessories ved hjelp av vår tjeneste. Jeg bruker aldri noe som knytes rundt halsen på ungen, kun på grunn av kvelingsfaren! Jada, man kan dø i bilulykke, ramle ned trappa osv. Velg ditt favoritt skjerf, sjal eller tørkle til herre. Maxiskjerf i ull med ruter, mønster, striper og frynser, linskjerf og lommetørklær til menn.


Ringnes har faktisk også på seg tørkle når han sover. Etter hver skiferie i Alpene, kjøper jeg en hel ladning på flyplassen i Zürich. Jeg har et halstørkle på meg, døgnet rundt, natt som dag, i grader.


Det er det siste plagget som går. Dette er perfekt for litt små skjerf som man gjerne ikke helt vet hva man skal gjøre me og er det litt større surrer du det bare rundt en eller to ganger først. Slik gjør du: Knyt et tørkle rund halsen.


Denne trenden gjør seg ekstra godt til et enkelt baseantrekk, slik som her med en enkel hvit singlet. Mykt og deilig og sitter fint som skjerf i halsen. Skjerfet brukes som et trekantskjerf i halsen eller som.


Med snippene ute, et tørkle i halsen , vidt skjørt eller høy hals, får helheten det enkle, uaffiserte preget som kjennetegner den klassiske garderoben i dag – uansett kjønn. I de skandinaviske årstidene varierer vær og vind veldig, og det er alltid en fordel å ha et om ikke flere tørkler og skjerf i nærheten. Finn skjerf til damer i flere fasonger, farger og materialer.


Uansett årstid er det både praktisk og elegant å style antrekket med et plagg om halsen.

Om det er på kvelden vil det ofte være litt mer formelt enn ellers, så gå da for noe mørkt. Om bryllupet finner sted på dagen kan du gå for noe lysere. Søte, enkel body med rund hals og teksten “min lilleba” på ryggen i blått. Nytt print i lyseblått på hvit bakgrunn.


Printet er inspirert av en gammel strikkeoppskrift. Hør hele NRK Radio sitt store utvalg av podkast, serier, dokumentarer, underholdning, film, sport og nyheter. Knyt det i halsen Vil du gå for den mest stilsikre og elegante metoden, knyter du det i en stram sløyfe foran på halsen , og lar snippene gå rett ut på hver side.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg