onsdag 27. mai 2020

Spisebord stoler bohus

Pynt hjemmet ditt med unike designmøbler som er bærekraftige og skreddersydde for deg. Designmøbler til stuen, spisestuen, entré, kontor og soverom. Mange forskjellige designs.


Rimelige priser og rask levering. Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Våre spisebord er solide og slitesterke, og mange av dem kan gjøres større.

Se utvalget på skeidar. Kom til måltidene, bli sittende for historiene. Finn spisebordet som passer deg. Her spiser vi ikke bare våre måltider, vi gjør også lekser, tegner og spiller spill.


CURVE serien består av et elegant bor skjenk og skap. Samle familie og venner rundt en spisegruppe fra Bohus. Blant vårt utvalg av spisegrupper kan du velge mellom ulike størrelser, design og materialer slik at du kan velge den som vil passe best i ditt hjem og din smak.


Dersom du ønsker å utvide spisebordet til gjester, kan du kjøpe ileggsplater separat.

Oslo Spisegruppe er en moderne, stilren spisegruppe som innbyr til lune og gode studer. Med et understell formet som en trompet vil man kunne sette flere stoler rundt uten av bordbein er til noe hinder. Jeg har lest og godtar betingelsene i samsvar med personvernerklæringen til Bohus. Vennligst fyll inn e-postadresse og postnummer for å bli medlem. Telefonnummer er valgfritt.


Funksjonalitet er Skovbys varemerke og flere av produktene er patenterte. I tillegg til en rekke spisebord med unik design og fleksibilitet leverer Skovby et stort utvalg stoler , skap og tilbehør i ulike størrelser og uttrykk. Vi har stuebord i ulike fasonger og farger slik at du kan velge det som vil passe perfekt i din stue, kjellerstue eller peisestue. Bor stoler , skap og andre. Her har Bohus samlet sine favoritter.


I denne trendguiden har vi samlet årets mest populære spisebord. Stort utvalg av flotte spisestuer og spisestuemøbler av god kvalitet. Spiseplassen Spisestue finner man gjerne i hjem hvor man ønsker ekstra trivelige måltider. Det er her familien deler daglige opplevelser.


Vi spiser, gjør lekser, leser avisen eller prater over en kopp kaffe – spisebordet er på mange måter et sentralt møbel i rommet. Derfor er det også viktig å ha et spisebord der du kan sitte komfortabelt og føle deg avslappet. La deg inspirere av våre spisegrupper i ulike design.

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. L:160cm B: H:De fire stolene på bilde kan følge med i prisen.


Spisebord i hvit høyglans kjøpt på Bohus. Et flott spisebord m. Stolene er kjøpt på Skeidar. Bordet har kun blitt brukt ved spesielle anledninger, og derfor lite slitt. Selges med tilhørende stoler.


Slik skal spisebordet se. Utover disse modellene finner du ytterligere flere varianter hos oss. Ta en titt blant våre vakre, lekre, kule, herlige og billige kjøkkenbord og kompletter gjerne med passende stoler fra vårt brede utvalg av spisebordstoler!


Her ser du de mest populære komplette spisegruppene våre. Spisegrupper for ulike behov Vi er opptatt av at spisegruppen skal være både praktisk, funksjonell og estetisk pen å se på. Vi har spisebord og kjøkkenbord med plass til 2-personer, velg størrelse basert på hvor mange dere skal være til bords, hvor bordet skal stå, og hvilken funksjon det skal ha.


Når du har funnet et bord som du liker og har valgt ut stolene som skal stå rundt, så er det på tide å tenke på hva som skal stå på. Enten du trenger et kjøkkenbord eller et stort spisestuebord finner du et perfekt bord her! Et spisebord bør være funksjonelt, det er her vi spiser, leser avisen, gjør lekser og skravler med venner og familie.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg