torsdag 16. april 2020

Voksduk med julemotiv

Se det store utvalget av stoffer, mønstre, sytilbehør og garn på nettet. Tusenvis av fornøyde kunder. Gratis frakt og levering innen dager!


Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå! Hos oss finner du et stort utvalg av mønstre, enten du er på jakt etter julemotiv , sommerlige blomster eller en voksduk med grafisk snitt.

Hvit med motiv av tre nisser som står i en gruppe. Voksduk med julemotiv. I tillegg har den snøkrystaller. Dukene er lagd av holdbart PVC materiale og har en underside av fleece som gjør at det ikke gli på bordet.


Om et uhell skulle skje kan du enkelt rengjøre duken med en våt klut. Leter du etter voksduk med julemotiv ? Finn de beste prisene og det største tilbudet hos Onlinevarer.

Det er kun mulig å bestille i hele meter i nettbutikken. Bruk en praktisk og billig voksduk til å beskytte det vakre spisebordet ditt. Bordduker i voks er ideelle til å beskytte mot flekker, skitt og riper som kan være vanskelig å fjerne. Velg mellom klassiske voksduker og tekstilvoksduker.


Forskjellen på voksduk og akrylduk Duker i voks, akryl og plast er praktiske og lettstelte, og egner seg like bra inne som ute. De tåler søl, er vannavstøtende og beskytter bordplaten under. Fri frakt over 49- til Postens nærmeste utleveringssted. Duker og spisebrikker er viktige elementer på et bord for både hverdag og fest. Det er viktig at både farge og form på dukene passer godt til bordet og bordet ellers.


Vi har et meget stort sortiment af julevoksduge og du kan vælge imellem mange motiver og farver. Selv hvis du ikke er fan af de meget traditionelle julevoksduge med mange og spraglede motiver, har vi taget alternative duge hjem. Derfor kan du fejre jul med mere dæmpede farver og motiver på din voksdug.


Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Ha den på kjøkkenet, barn og voksne kommer fort i julestemning! Vi har blandt annet duker og løpere i lin og bomull.

Ikke akkurat voksduk , men sånt stoff som er nesten voks, som man kan tørke. Men de har voksduker på Kid og Princess her hos oss iallefall,. Ja, da har jeg kjøpt en riktig så kul voksduk på Kid interiør.


Den er særdeles 50-talls-inspirert. Takk, KID hadde en fin med prikker og jysk hadde også. Det starter med møbelstoffet: Er sofaen din trukket med fløyel, lin eller skinn – uansett så er det viktig å finne interiør som passer sammen med stoffet.


Tepper, puter og gardiner leveres i mange forskjellige materialer, stoffer og med utallige farger og mønstre. Pynt sofaen med flotte, matchende puter og pledd. Tjek vores store udvalg af voksduge, akrylduge og stofduge. Hos Kid har vi et stort utvalg av duker i ulike størrelser, farger og design.


Trenger du ny duk på stuebordet eller spisebordet?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg