mandag 13. april 2020

Sänggavel 105

Vi har ett stort utbud av de senaste trenderna inom möbler, inredning och hemtextiler – allt till bästa pris! Prisgaranti Snabb leverans Fri frakt! Vi kan erbjuda flera olika stilar, till exempel sänggavel trä, sänggavel förvaring, svart sänggavel eller vägghängd sänggavel. Om du vill ha en liten mjukare stil på din sänggavel så kan du välja en av våra huvudgavlar i tyg. Se även våra kontinetalsängar om du är ute efter en lite högre säng med sänggavel.


Hos JYSK får du alltid ett bra erbjudande på sänggavlar.

Välj bland ett ett stort urval av huvudgavlar i olika material och färger. Med tanke på att sängen vanligtvis är den största möbel vi har i sovrummet så är det ofta den som sätter tonen i inredningen. Se lagerstatus i butik Se visningsexemplar eller liknande vara i butiken. Sänggavel 1PLUS Hslät svart.


En hård sänggavel är ofta gjord i trä medan en mjuk sänggavel är klädd med tyg och stoppad med ett mjukt material. Vilket material du väljer beror delvis på vilken stil du gillar och delvis på vilka praktiska aspekter du är ute efter. En sänggavel i trä kan i vissa fall ha hyllplan eller lådor för extra förvaring.


På ämnet kan det passa att nämna, att även en bra sänggavel kan vara billig! Vi erbjuder alltid ett noga utvalt utbud av sängavlar i olika mått och material - oavsett om du är ute efter en grå, beige, vit eller svart sänggavel.

Många av våra sänggavlar går att köpa både för enkel- och dubbelsäng. Det är viktigt att tänka på att sänggaveln ska passa din sängs bredd. Det är också mycket viktigt att tänka på vilken höjd din säng har. Det finns en mängd olika varianter på sänggavlar, men en klädd sänggavel ger lite extra lyxig känsla i sovrummet. Vill du inte bygga en egen sänggavel finns det fina sänggavlar på Ikea, Mio och Jysk bland annat.


På Inside Möbler behöver du inte kompromissa när du väljer sänggavel ! Vi har sänggavlar som passar alla inredningar, och med din egen touch kan du få den färg och karaktär som du önskar ha i ditt sovrum. Vilken sänggavel som är den rätta för dig kan bara du avgöra. Vi ger dig gärna tips och råd men den huvudgavel du slutligen väljer är helt upp till dig.


För dig som läser mycket i sängen är en mjuk, tygbeklädd sänggavel troligtvis det lämpligaste valet. Sovrummet blir dessutom mer ombonat och mysigt med en stoppad sänggavel. Här hittar du mängder med sänggavlar till ditt sovrum. Förutom bekvämt stöd för ryggen får du ett mjukare intryck med en sänggavel.


Känner du att det fattas något i ditt sovrum? Handla tryggt på jotex. Kanske är det en sänggavel som saknas för att rummet ska se komplett ut?


En säng utan sänggavel går visserligen att sova i, men kan kännas bar och tråkig. Med en gavel som komplement ser du till att ge ditt sovrum ett stilfullt lyft som skapar den där lyxifa känslan.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg