fredag 17. april 2020

Turbukse dame test 2016

Sjekk ut alle fargerike nyheter! Utendørs klær med perfekt passform. Shoppen er fylt av de råeste produktene fra de hotteste merkevarene. Bestill enkelt og raskt på nett i dag!


Kjøp turbukse på nett hos Outnorth. Prisløfte og kostnadsfritt bytte. Tre bukser skiller seg ut i toppen: Lundhags Authentic. Dovrefjell Classic koster bare 2kroner og får terningkast fem - så dette er et kupp.


De fleste buksene er sydd i en blanding av bomull og polyester. Knærne er figursydde. Men denne kan også lett brukes til ikke-turdagene. Denne er kun testet i herremodell. En god turbukse skal følge kroppen uten å stramme eller sitte tett.


Passformen har mye å si. Ta høye kneløft i prøverommet, og sjekk hvordan buksa er å bevege seg i. De gode buksene er sydd godt etter kroppen, og har elastisk materiale på rumpe og knær der du bøyer mest. Lite er mer irriterende enn en bukse som stadig sklir ned eller strammer på feil sted. Turbukse i et design som minner litt om noen vanlige bukser - og den føles nesten som et par jeans mot huden.


Test : Tøfler til dame og herre. Stort utvalg turbukser til dame som vil holde deg varm og tørr hele turen. Det er viktig at en turbukse har de egenskapene du ønsker, slik at den er optimal for både vær, sesong og aktivitetsnivå. Her finner du turbukser fra merker som Norrøna, Fjällräven, Arc´teryx og mange flere. Utforsk vårt store utvalg av turbukser og friluftsbukser til dame i alle prisklasser.


Vi har 1 fornøydgaranti. Se mer og kjøp online på XXL. Sammenlign pris på turbukse og skallbukse til herre, dame og barn. LES OGSÅ: –Tøffere enn vi trodde.


Vi viser deg hvor du finner modellene som har vært best i test , og merker som Bergans, Norrøna. Skal gå opp Gaustatoppen i begynnelsen av juli og trenger tips til hvilken turbukse jeg burde kjøpe, eventuelt hvilket merke som egner seg best. Orkdalen cargobukse til dame er en funksjonell og svært solid turbukse , som egner seg godt til turer i skog og mark.


Buksen er hurtigtørkende, med kraftig vannavstøtende forsterkninger på utsatte steder. Hovedstoffet i fireveis stretch gir optimal bevegelsesfrihet og komfort, og gjør buksen godt egnet til et aktivt friluftsliv. Praktiske lommer, god bevegelighet og slitesterkt stoff gjør dette til alt jeg ser etter i en grei tur-bukse til småturer i skog og mark.


Gir denne bajs #128169; Dovrefjell Active Spesial er en turbukse i lavprissegmentet, i samsvar med latmarkslivs filosofi måtte vi også teste ei lavprisbukse. Sikker handel, rask levering!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg