fredag 5. juni 2020

Superoppusserne påmelding

Superoppusserne er tilbake med ny sesong! Bilder fra Slependen. Her ser du bilder fra superoppussingen på Slependen i Bærum. De hjelper oss å huske deg og dine valg her på TV3. De drømmer om et bedre hjem.


Programleder Sigurd Sollien, supersnekker Torkel Gjerset og interiørarkitekt Linda Steen rykker inn med ekstrem faglig tyngde og tar problemene på alvor. Klikk her for å komme til oversikten over programmene vi for tiden søker deltakere til. Du får et gjensyn med sesongen mandag til torsdag kl.


De har søknadsskjema på nettsidene sine i de periodene de søker etter folk. Pr nå ligger det for eksempel påmeldingsskjema til luksusfellen og boligjakten, men de har også hatt påmelding til alle de oppussingsprogrammene de har hatt, når det har vært aktuelt. Trykk her for å komme til programsiden.


Utenom TV løser vi også små og store prosjekter, så kontakt oss gjerne for å snakke om ditt boligprosjekt. Eventyrlig oppussing? Vårt team, med interiørarkitekt Linda Steen i spissen, rykker inn med ekstrem faglig tyngde og tar problemene på alvor.


Du kan streame populære serier og hele sesonger med mulighet til å last ned til mobil og nettbrett. Top reasons NOT to Move to Jacksonville, Florida. Pindena Påmeldingssystem gir deg full kontroll over events og arrangementer uansett størrelse, enten det er kurs, seminar eller konferanse.


Håper nesten de på superoppusserne betaler noe selv. Et ungt par med hus til over mill trenger virkelig ikke den støtten. Synes det er mer ålreit å. Kjenner du noen som fortjener å få litt hjelp med å pusse opp i heimen? TVser etter vanlige par med barn som bor i hus eller rekkehus og som trenger en oppjustering av hjemmet sitt. Stuen ble noe helt annet enn det han.


Hvem betaler for oppussingen på programmet superoppusserne ? Er det huseierne eller dere? Sections of this page. Vil du være med i NRKs produksjoner? Her finner du ulike NRK-konsepter du kan delta i. Det hadde vært digg og fått gratis oppussning, men ikke så digg å komme på tv da. Her gjøres ting skikkelig og det er kjente merkevarer som brukes.


Ikke alt det der hjemmesnekra mikk-makket som er i Tid for Hjem. Regner med det er samme prinsipp som i andre oppussingsprogram. De må betale en god del fra egen lomme. Noe er sponset og arbeidet er gratis. Vi ønsker påmelding av ett rom, ikke hele hus.


Det er derfor viktig at dere tenker gjennom hvilket rom dere faktisk har ønske om å pusse opp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg